Zwart-wit staat me mooi,

moet Zopje gedacht hebben bij het zien van de ruitjesstof, welke ik zolang even naast de quilttop op de grond had gelegd. Gelijk ging hij zich wassen toen hij zag dat ik hem op de foto wilde zetten, pas op, je bent gay of niet en dan wil je op je voordeligst in beeld komen.  en nou mag je me fotograferen Het zal Zipje allemaal een worst wezen hoe we hem op de gevoelige plaat zetten, zolang we hem maar niet wakker maken. Hier ligt hij weer met z’n eekhoorntje te slapen, gisteren door Evelien in zijn pootjes gedrukt en alsof hij niet van zijn plaats is geweest ligt hij er weer precies zo bij.

2 foto’s van mijn meisjes toen ze resp 5 en 3 waren; Evelien wist al vroeg wat ze wilde worden en Suzanne vond achter de naaimachine zitten heel wijs

en Tim, 2 (gok ik)

check die houten rolblokjes achter hem, die rolde hij dag in dag uit door de hele kamer en keuken; nooit over gestruikeld, dat mag een wonder heten.

0 gedachten over “Zwart-wit staat me mooi,