Zo zo

De lay-out van de katten; voordat ik ze ga vast strijken, wil ik 2 opties laten zien:

op de een heb ik maar eentje over de onderrand laten hangen, en bij de andere zitten ze allemaal op of net over de rand. De kleuren zijn in het echt iets minder fel, het paars bv is in het echt minder schreeuwerig. Klik op de foto voor vergroting. Waarom paars? Nou, ik had opeens die buitenste rand (Harvest) en daar zat hier en daar wat paars in, en ik had net een paarse lap opzij gelegd, omdat ik die te saai vond voor de buitenste border. Maar nu als sashing is het prima. De witte katten zijn ook erg opvallend aanwezig, maar dat trekt nog wat bij zodra ik de lijnen er op ga stikken.

Vanavond was de DDC en vol verwachting klopte mijn hart, eerst nog lekker gegeten (Basmatirijst met groenten, en gestoomde vis met kruiden), en toen op de weegschaal. De coach noteerde eerst het gewicht, en toen ze niks zei dacht ik: "Oho, niet goed zeker.", maar ze keek van de weegschaal naar het papiertje en terug, en grijnsde. -2,1 kg! Super! Easy come, easy go, nou ja, easy, ik heb op een houtje moeten bijten hoor, wetend dat we kaneelstokken, stroopwafels en andere lekkere dingen in de snoepla hebben liggen.

0 gedachten over “Zo zo

 1. Renske

  Groene achtergrond vind ik mooi staan (nog even reageren op je kattenpraat). De eerste is speels. De tweede is wat strakker. Volgens mij ben jij ook wel speels 😉 dus zou de eerste wel bij je passen. Ik zou zelf voor de tweede foto kiezen. Ik vind dat rustige overkomen.

  Wat goed dat je al 2,1 kg kwijt bent!

 2. Astrid

  Ik zou gaan voor de speelsere optie. Niet allemaal keurig op een rijtje. Dat past volgens mij helemaal niet bij jou! Ik ben overigens wel stikjaloers op je 2.1 kg minder gewicht. Super gedaan hoor….ga zo door!

 3. Jantine Urban

  O wat zijn je katten leuk zeg!
  Ik kom er net achter dat ik via bloglines al maanden geen feed van je binnen heb gekregen en ook met de nieuwe reader die ik nu heb kan ik geen geldige feed krijgen. Ben ik de enige?

 4. Shirley

  @ ik ga voor de groene die er al onder ligt, heb vandaag nog een lichtere geprobeerd, maar dat was te flets.
  @ tennisarm gaat langzaam beter, maar ik moet niet teveel knijp(knip) bewegingen maken. Vandaar dat ik vandaag niks meer heb gedaan.
  @ geen idee Jantine, bloglines is er mee gestopt (of gaat er mee stoppen) en weblogs van blogspot doen ook raar met reacties toelaten.