Kattenpraat

Vanmorgen op stof gestreken en vanmiddag uitgeknipt, en nee, nu nog niet klaar. Helemaal niet mijn ding, maar na het knippen kon ik geen goede stof vinden voor de achtergrond. Ik heb wel mooie stof, zat zelfs, maar het moet er wel bij passen.

het gaat dus de groene fossil fern worden, ik zal morgen nog even kijken of ik een iets lichtere groene fossil in de kast heb leggen, want de bruine katten komen er niet goed op uit, hoewel, zo op de foto kijkend ziet het er wel goed uit. Ik kan ze anders altijd met een lichte kleur garen vaststikken. Morgen moet ik niet vergeten om aan mijn moeder te vragen of mijn tante iets tegen muizen heeft, want als ze op haar kamer zit, en ze zit zich hele dagen op te winden over die muizen, daar wordt niemand vrolijk van.  En morgen ook eens kijken of de festonsteek op de Bernie ook mooi is, mijn Pfaff is nog niet terug. Dat gaat een drukke dag worden morgen, als ik het zo lees, oei.

Photobucket

0 gedachten over “Kattenpraat

  1. Dineke

    Leuk die poezen op de groene fossil. Grappig, bij het openen van je blog komt de gapende kat beeld vullend op mijn netbookje.

  2. miranda sol

    Vind persoonlijk die donkere groen wel een hoog kerst gehalte hebben….denk dat een lichtere beter zal staan. Anders mag je bij mij ook komen snuffelen hoor.