ziekjes

Toen ik van zaterdag op zondag lag te rillen en klappertanden in bed en een extra dekbed en verwarmingsdeken nodig had om te kunnen slapen en met knallende hoofdpijn en spierpijn wakker werd kon het niet missen, ziek dus. Gisteren koorts en veel geslapen en vandaag ook nog veel geslapen, net als Witje, die vanmorgen klem kwam te zitten onder de garagedeur die door Evelien dicht was gedaan (gaat automatisch).

Ze zag hoe Witje op het laatste nippertje er onderdoor wilde lopen en moest het gegil van Witje radeloos toehoren, ze rende op hoge hakken zo snel zo kon naar de zijdeur om zo de garagedeur weer te kunnen openen. Ondanks mijn hoofd-en spierpijn was ik toch snel uit bed en zag het arme beestje naar ademhappend op de grond liggen, maar gelukkig bewoog hij met zijn achterpoten toen ik hem optilde. De garagedeur stopt automatisch bij weerstand, op nog geen 10 cm van de grond af. 5 Minuten later liep hij al weer, zij het nog wankel, en vanmiddag sprong hij op de bank als vanouds. Dat beest heeft geen 9 maar 90 levens vermoeden wij zo.

0 gedachten over “ziekjes

  1. Jantine Urban

    Wij hadden vroeger ook zo’n deur (bij mijn ouders thuis) en die heette de katten guillotine, er zijn er volgens mij twee zo om het leven gekomen, ze dachten op het nippertje nog er onder door te kunnen!
    Beterschap trouwens, wat heerlijk dat je kids geen transport meer nodig hebben en je lekker thuis kunt blijven!