van Japan naar Egypte

en dat in 1 dag tijd, zonder jetlag of koffers pakken, geen inentingen of wisselen van geld, wachten met inchecken of overnachten in hotels. Gewoon een trip door mijn stofvoorraad en snijden maar Ed Ejpg

Deze stoffen had ik al jaren geleden ingeslagen, wilde er voor mijn wederhelft een quilt van maken maar omdat de printstof al een quilt op zich is, bleef inspiratie uit. Het moet er eentje worden voor op zijn kantoor, die inmiddels een knaloranje wand heeft!

Ik hoop met het doorquilten de middenfiguren wat meer naar de voorgrond te laten komen, sommige verdwijnen in de stof rondom, maar als ik voor de vierkante blokken een veel lichtere/effen stof had gebruikt was dit ook weer niet mooi geweest. Ik heb op de snijtafel genoeg op maat gesneden blokken liggen die dit kunnen bevestigen, en allemaal op de punt gesneden, dus met rekkende randen; waar kan ik die voor gebruiken?

Suzanne was op slag verliefd op deze quilt en hoopte ergens dat-ie voor haar zou worden, ook al vermoedde ze dat ze genoeg quilts in haar bezit heeft om ‘nee’ als antwoord te krijgen. Hmm, ik zou die andere lappen kunnen gebruiken, maar dan even geen cirkels meer, dat heb ik nu wel weer gehad.

Wzopje Zipje2 Zipje3Witje wilt er uit en Zopje wilt er in, ondanks de herrie die de vogels achter hem maken (zie zijn oren eens naar achteren trekken).

Zipje lag gistermorgen heerlijk aan mijn sokken te kluiven en schoof er de hele kamer mee door, echt een knuffelkat maar nu even niet.  ☺

TviewUitzicht uit Tim’s kamer vanmorgen, -9º (toen ik de deur uit ging was het -11º), sprookjesachtig mooi, maar verdomde koud!

0 gedachten over “van Japan naar Egypte

  1. Marjon

    Prachtige natuurfoto ! Het is wat laat maar toch : de beste wensen voor 2009. Mag 2009 alles brengen waar je op hoopt !