Zie ze weer lekker vliegen

Vanmiddag was de bee bij Miranda, een gezellige middag kletsen en hard werken! Miranda naaide er lustig op los aan haar wollen-blokjes, Angela aan een kleine Sunbonnet Sue van H&W stofjes, en ik heb een heleboel vliegende gansjes aan elkaar gestikt, kijk, zover was ik toen ik thuis kwam (heb iets meer dan een halve rij gemaakt, wat echt knap is met al dat gekwek en al die afleiding)

Photobucketen na het eten ben ik lekker verder gegaan met snijden en naaien,Photobucketen zo zou het zomaar kunnen gebeuren dat deze gansjesrand eind van de week wel eens af zou kunnen komen, of morgenavond al? Donderdagochtend gaan Miranda en ik even langs bij Dorry, de boel onveilig maken, en dan neem ik hem wel mee, om te showen. 

Ojaa, nog wat. Een hele tijd geleden vroeg iemand mij of ik wist waar je die schuine blokjes van de puzzelblok kon kopen, en ik had geen idee (ik had ze zelf gemaakt van diagonaal doorgesneden vierkante schuimblokjes- niet de eetbare schuimblokjes-), maar vannacht kwam ik al surfend een quiltwinkel tegen die ze had als pakket! Bij Marries atelier

Photobuckethij blijft leuk om te maken!

0 gedachten over “Zie ze weer lekker vliegen

  1. Janny

    Waar je ’s nachts al niet mee bezig kan zijn he….! Ik ken dat ook….! Overdag druk, ’s nachts nog drukker….pfffff!
    groetjes, Janny

  2. Berna

    Dat doe je snel die gansjes! Ik neem ze volgend weekend mee en hoop dan de 2 stroken die ik nog moet doen, af te krijgen. Ik naai ze wel met de hand. Je AQ ziet er mooi uit hoor. Ben zo benieuwd naar alle AQ’s bij elkaar.