Antiekske in de versnelling

Nog alleen de hoeken makenPhotobucketmaar dat trek ik niet meer voor middernacht ☺ Maat van de quilt: de tegels zijn 40×40 cm, dus ongeveer 130 cm in 't vierkant, als de border er tussen zit. Begint er al op te lijken he; we komen plaats tekort als we allemaal op de foto willen naast elkaar, in Nieuwkerke. Vorig jaar waren ze nog lekker handzaam, op een enkele na (ik sta links boven). PhotobucketAls je op deze foto klikt, dan kom je in het album van Nieuwkerke van vorig jaar.

Ik wilde vanaf het begin de gansjes het hoekje om laten vliegen, en later zag ik dat iemand anders ook dit idee had en ook al heeft uitgevoerd. Staat mooi, ook al is het dan niet het originele antiekje meer. Of ik er de hele dag aan heb zitten naaien, nee, niet echt. Ik heb ook nog het gras gemaaid, de jacuzzi schoongemaakt, de was gedraaid (dat doet de machine gelukkig), mezelf laten afbeulen op fitness, boodschapje gedaan, 2 afleveringen van the Closer bekeken, en eten klaar gemaakt. All in a day's work.Photobucket Dat komt er van als je niet gelijk opruimt; Zipje was er net overheen gelopen en daarna kwam Zopje gelijk aan, hee, een verse quilt!

0 gedachten over “Antiekske in de versnelling

  1. Katrien

    Is al heel mooi hoor.En ja als we nog op één foto zullen kunnen dat is de vraag,vrees er een beetje voor,en als het niet lukt dan zijn het er twee hé.

  2. Else

    Waarschijnlijk heb je geslapen als een ROOSJE, wauw wat een vol program! Je Antiekske word erg mooi, succes met de hoeken. fijne avond, knuffel Else