zalig

Dat was effe genieten met dat mooie weer, ik wist niet wat ik zag met het opstaan; vannacht heeft het zo hard geregend dat het hemelwater borrelend de regenpijp in liep, die zich op de hoek van het dak vlak naast mijn nachtkastje bevind. Ik droomde dat ik zo’n last van mijn darmen had, dat ze heel hard aan het borrelen waren en ik werd wakker met de gedachte: "Dat zal een lekkere harde wind worden!". Je kan maar plezier in de kleine dingen hebben. Bleek dus de afvoer te zijn die ik hoorde, en daarna heb ik een hele tijd wakker gelegen omdat het leek of ik naast een houtzagerij lag, borrelen rechts en zagen links van me, en dan weten dat je over 3 uur al moet opstaan, niet leuk.

Met dat mooie weer denk je dat we met de fiets naar school zijn gegaan, nou, mooi mis heb je het dan; onze Suus was niet in gang te krijgen en omdat ik geen zin had om zo vroeg al als chearleader op te treden, moesten we met de auto gaan om het nog te halen. Gelukkig at ze tussen de middag bij een vriendinnetje zodat ik geen gejak meer had tot half 4.

9 uur en er wordt aangebeld: Villeroi& Boch service monteur, hij kwam kijken naar de niet werkende Aroma-mist treatment. 3 kwartier later was het probleem al opgelost, de sensor was bij montage niet aangezet, de aromapot kreeg geen signaal om zich te ledigen na het gebruik, waardoor het overvol raakte en het hierdoor helemaal niet meer deed. Ik was van plan om vanavond lekker in bad te gaan bubbelen met zo’n aroma-mist, maar de avond gaat veel sneller voorbij dat wenselijk is. Een hoop gemier met mijn nieuwe Word 2007, waardoor ik wel een schitterend documentje kan maken maar geen mens kan het openen als ze een oudere Word versie hebben. En opnieuw opslaan als Word 97 lukt wel, maar ook niet door derden te lezen vanwege de gekke tekentjes. A Het gaat om de uitleg van deze quilt:

Tim kwam me net welterusten zeggen met een gezicht vol scheerschuim, hij wilde me laten schrikken wat niet lukte. 10 Minuten later kwam Perry lachend naar beneden, om te vertellen dat Tim zich lelijk had gesneden tijdens het scheren, ontaarde vader. Tim was naar Perry gegaan met de gortdroge melding":Kijk eens, ik heb kieuwen gekregen!", lang leve de vele mesjes die op zo’n Gilette scheerblad zitten, 4 sneetjes onder elkaar op zijn wang. En bloeden als een rund, dus Perry niet te flauw, dept er met een Aluinsteentje op. "Doet geen pijn hoor",had hij tevoren tegen Tim gezegd, die hem daarna wel wat kon aandoen. Nou, en daar moest Perry dus zo om lachen, Tim heeft als een grote vent ook het genot van prikkelende aluin op zijn wang mogen voelen, een soort inwijdingsritueel van echte mannen?