Woudrichem here we come

Hebben jullie het filmpje al gezien van de quilt die later in delen wordt verloot? Zo mooi….. zucht.

M'n moeder belde vanavond, ze ziet het niet zitten om naar Woudrichem te gaan vanwege het slechte weer wat voorspeld word: veel regen en harde wind tot storm vanaf het middaguur. Jammer, maar ik kan me het ook wel voorstellen, ze heeft gisteren net Rotterdam achter de rug, (die ingestorte stellage bij de bouwplaats, daar liep ze vlak voordat het instorte nog langs, ojee mam, heb je ergens aangezeten?)  Lang wachten op bus, tram en trein op koude tochtige haltes gaat je niet in de koude kleren zitten, ze is net weer een beetje op temperatuur gekomen;  ik kan het me voorstellen dat het vooruitzicht om kleddernat geregend te worden niet erg aanlokkelijk is. We zullen een rondje Woudrichem, Windmill en Aztec op een dag doen dat het droog en zonnig is, misschien volgende week al? 

Morgen gaan Miranda en ik wel, we vertrekken wat vroeger zodat we er -hopelijk- net voor 10 uur al zijn, dan hebben we het meeste misschien al gehad voordat de bui lost barst. Hopelijk heeft dochter van Miranda niet vergeten door te geven dat ik ze om 9 uur op kom halen, toen ik net belde was ze de hort op. 

We zullen foto's maken, en misschien ook wel filmpjes met de iPhone, als dat maar goed gaat. En wie weet hoeveel BWQ-ers we morgen zien. BWQ= Bekende Weblog Quilters, natuurlijk.

0 gedachten over “Woudrichem here we come

  1. Renske

    Ja, hoe vond je het. Mooie en giga-lange quilt is dat zeg. Is het gelukt met foto maken met je iPhone? Nog wat leuks gekocht?
    Jammer dat je moeder niet mee ging, maar gelukkig komen er meer. 😉

  2. Berna

    Heel veel plezier morgen. Maak maar veel foto’s want ik baal zo dat ik er niet heen kan vanwege familieverplichtingen. En doe alle BWQ’s de groeten.
    Doedoei!