workshops

Voor het voorjaar staan er voor mij 3 workshops in de planning, om te geven in Etten-Leur.☺ Vind ik wel spannend, elke keer weer, maar ook zo leuk om het "aha" moment bij de cursisten te horen.
Het zijn 2 workshops die ik al eerder heb gegeven (Cirkels; 2 Maart, een hele dag)(Friemels; 24 Maart, een hele dag)
en 2 workshops zijn vers,(Japanse Puzzel; 19 februari, hele dag) dus extra spannend.

Van de vierde heb ik nog geen foto (voorbeeld is bijna klaar). Rechts in een kolom bij de Categorieën zie je cursusprogramma staan,als je daarop klikt, kom je bij dit berichtje uit. Ik zal de resterendefoto van de andere ‘mysterie’ workshop hier plaatsen.

Voor de nieuwe workshops betekent zelf uitwerken, uittesten en heel veel schrappen,foto’s en tekeningen maken, slapeloze nachten en hoofdpijn, en dan beloof ik mezelf dat ik hierna geen les meer ga geven. En dan is het weer een tijdje rustig, en dan gaat het weer kriebelen, aard van het beestje dus.
"Ja maar, 2 plus 2 is nog altijd 4, en jij hebt het over 3 workshops om te geven", hoor ik iemand mompelen. Klopt, maar ik ga 2 dingen in 1 les stoppen; ’s morgens leer je het ene, en ’s middags leer je het andere, waarbij je het ene mooi in het andere kan verwerken. Zodra je die foto ziet, zal je het wel zien.