wie ’t weet

Wie ’t weet mag het zeggen. Rarara wat is dit voor een vogel? Vogel3  Hij is iets kleiner dan een ekster, maar niet veel kleiner. Eerst dacht ik aan een soort ijsvogel, maar die heeft toch fellere kleuren. Hij zat vanmorgen achter in de tuin, hij had wat van noten ooid uit het vogelvoerhuisje gepakt en vloog er mee in een boom. Wel mooi he?

Ik ben gisteren en vandaag aan het naaien geweest, gisteren iets uitgeprobeerd en vandaag iets anders opgestart. Ik heb nl in de loop der jaren zoveel rozenstoffen gekocht en gekregen, dat ik er een romantische quilt van wil maken, maatje 2 persoons. De blokken zijn diamandvormig, heel makkelijk patroon en heel verslavend om te maken omdat ik niet wilde stoppen. Diamonds

en dat ander blokje hing er boven, heb ik opzij moeten leggen omdat het er niet meer op paste. Designwall2  het zjjn die 4 posi/negatiefjes naast elkaar. Onderaan hangen de cobblestones, ook daar wil ik een quilt van maken.☺ Ik vind het maken van iets nieuws duidelijk het leukste wat er is ☺ en zo is het hier een kweekvijver van UFO’s aan het worden, nou ja, … aan het worden…..

Woensdag komen de tuinmannen, en wat hoor ik van de weerman: het gaat winters weer worden! Grrrr.

0 gedachten over “wie ’t weet

 1. Risja

  Klopt dit is een vlaamse gaai.
  Wij hebben ook geteld dit weekend, leuk hoor er zitten in onze tuin zoveel verschillende vogels ook een ijsvogel die is dus aan de ene kant veel feller van kleur.

 2. Marlies

  Mooie vogels zijn dat he , vlaamse gaaien! Best wel groot ook. Je qiultwerk wordt ook lekker kleurig , net als dat blauw in de vleugel van die geluksvogel!

  Marlies

 3. henk

  We zijn het allemaal met elkaar eens: Is een vlaamse gaai. We hebben ze hier ook regelmatig achter in de tuin. Prachtige vogel met een mooie vlucht.

 4. annie

  doe zo door ik vind het alle maal heel mooi , en zeker als je de vogel van zo dicht bij kan zien ,groetjes ,,annie