Welke klotsende oksels

Die 'klotsende oksels' titel van gisteren sloeg ergens anders op, ik dreef gewoon al vanaf de eerste regel af!

Ik stond afgelopen weekend in een pashokje -alweer? ja, alweer- met 2 lange broeken waarvan ik de week daarvoor al exact dezelfde had gekocht, en die bleek lekker te zitten, en ze hadden ze in andere kleuren. En een leuk licht gebloemd katoenen bloesje met 3-kwart mouwen. Zag er leuk uit, en in mijn maat, dus passen die handel.Photobucket Maar het moment dat ik het bloesje van het hangertje deed en open knoopte, kwam me daar toch een partijtje zweetlucht vanaf, zo zurig, dat ik hem gelijk weer terug op het hangertje heb gedaan en terug heb gehangen. Die is door een vrouw gepast die zeker weten klotsende oksels had, wat smerig! Is jullie zoiets al eens overkomen? Haast net zo smerig als toen ik een badpak wilde passen, en ik schaamharen zag in het kruisje die niet van mij waren (want ik had mijn broek nog aan). Dan heb ik al gegeten en gedronken, klaar en wegwezen.

Dit kom ik nooit tegen in mijn pashokje, jullie wel?

Photobucket

0 gedachten over “Welke klotsende oksels

 1. Merel

  oh, wat een spannend pashokje! HM, bij nader inzien zou ik me kapot schrikken denk ik, LOL
  Groetjes, Merel

 2. joke

  Wat een uitdrukking, hihi. Ik heb dat nog nooit meegemaakt, vies hoor, wel leuk om te vertellen toch?
  Groetjes van Joke

 3. Inge Slaats

  Zo’n zurig ruikend bloesje heb ik ook wel eens meegemaakt, echt heel erg “getver” . Zo’n bodybuild-achtig typje ben ik nooit tegen gekomen in het hokje en dat is maar goed ook. Zowel man als ik zouden hevig schrikken. Ik vanwege het hoge engheidsgehalte (al die rollende spieren, ieck….) en hij vanwege mijn ouderdom LOL