Wat laten we achter?

Daar denk ik wel eens over, als ik er niet meer ben (en hopelijk is dat pas over een jaar of 30, 40), wat laat ik dan een hoeveelheid quilts achter (om over de rest nog maar te zwijgen) voor mijn nazaten. En wat gaat er daarmee gebeuren; ik hoop dat ze dan een liefdevol plaatsje krijgen, en warmte mogen geven waar nodig. Mij lijkt het een fijne gedachte dat er over 50 jaar nog steeds iemand een quilt van mij over zich heen slaat als-ie op de bank even een dutje wilt doen, net zoals wij hier nu ook doen.

Kijk eens op dit filmpje, ter herinnering aan hun moeder, honderdennogwat quilts heeft ze gemaakt die ze kunnen laten zien, en dan heeft moeders nog tientallen quilts gemaakt die niet meer in hun bezit zijn, wow, daarvoor moet ik nog eventjes doornaaien, of ben ik er al?

Laten jullie ook zoveel quilts na, of geven jullie het meeste nu al weg, zolang je nog leeft. Op Quiltville kan je hier een testament afdrukken, speciaal voor quilters, misschien is het wat voor jou?

0 gedachten over “Wat laten we achter?

  1. Adrie Jansen

    WOW!!!! Hier wordt je toch even stil van!!
    Dit haal ik niet hoor, hoeft ook niet, maar het is heel mooi om te zien!