Vreeland bee

Voor de 3e keer ging ik naar de bee in Vreeland, en deze keer reed Miranda met me mee. Het plan was dat mijn moeder ook mee zou komen, maar met haar kleindochter en diens vriend te logeren -die pas in de middag richting Den Haag zou vertrekken-, was er geen twijfel mogelijk dat kleindochter voorrang kreeg. Zo vaak zien ze haar niet, en Vreeland is er volgend jaar ook wel weer.

We vertrokken tegen 9 uur, en we zouden rond 10 uur in vreeland zijn, maar dankzij de combinatie wegwerkzaamheden bij Utrecht met omleidingen, een navigatiesnol die haar werk niet kon doen, en een eigenwijze bestuurder die niet op zat te letten en de verkeerde afslag nam, kon het zomaar gebeuren dat Miranda en Shirley de toeristische route namen, dwars door het Gooi zo'n beetje. Prachtig zonnig weer, mooie huizen en schitterende landschap-doorkijkjes, jammer dat ik op de weg moest letten. Het mocht de pret niet drukken, integendeel, we werden er alleen maar lolliger van, nog lolliger ja. Ongeruste beeganger had al gesms-ed, maar gelukkig kwamen we iets voor 11 uur aan, mooi op tijd voor de mini-workshop. Ingrid -beroerd van een hardnekkige griep- gaf ons materiaal om een Santa-ornamentje te maken,

leuk en eenvoudig te maken, met de hand op luierinleg, maar geef mij maar een naaimachine voor dit soort werk. We hadden een lekkere lunch, en daarna even het in het Dorpshuis aanwezige winkeltje van Laura uit Amersfoort bekeken, viel me tegen, maar we waren vorig jaar ook vies verwend met de Bricoleur, die vulden bijna een halve zaal. Er volgde een gezellige mooie show& tell, de oohs en aahs waren niet van de lucht, het is altijd zo leuk om te zien hoe iets groter of kleiner lijkt dan de eerder getoonde foto.

Veel meer foto's kan je zien door op een foto van de slideshow te klikken.

Lekker gekletst, koffie gedronken en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan, een rit die dankzij fileleed ruim 2½ uur duurde! Tijdens de file hadden we wel tijd om te analyseren; voor ons reed een kerel met aanhanger met crossmotor, met daarop een stikker met de tekst 'Porn star'. De man achter het stuur reed zo raar, slingerend en traag reagerend op optrekkend verkeer voor hem; net alsof hij een blowjob kreeg, of dat zijn butplug een beetje jeukte, kortom, snel ingehaald toen het kon, en al lachend verder gereden. Om 7 uur zat ik alweer aan de koffie, beentjes gestrekt op het voetenbankje, ik zat d'r even helemaal door.

Op deze bee zaten ook enkele bloggers, zoals Marie-Thérèse, Yvonne, Miranda, Anita, Elly, Ingrid, Jacqueline en Margeeth, en volgens mij waren ze dat. Dus misschien komen jullie hier nog meer verhalen/foto's tegen van deze gezellige quiltbee-dag.

0 gedachten over “Vreeland bee

 1. linda Cuvelier

  Leuke kerstmannetjes! Met een ondeugend glimlachje ook niet mis.
  Op veel meer foto’s -hier-krijg ik niets te zien (kan webpagina niet vinden)?Jammer.

 2. Inge Slaats

  Nou dat klinkt gezellig! Volgend jaar ben ik ook weer van de partij hoor. Jeannette (Tournesol) heeft bepaald dat ons volgende bee-uitje echt niet meer op de Vreeland-dag mag vallen LOL
  Leuke kerstmannetjes en jammer van het winkeltje. Ooit heel lang geleden ben ik eens in Amersfoort geweest en toen vond ik het ook niks.
  Enne…… niet om het een of ander, maar je toont lekker slank op de foto’s, viel me meteen op.
  Enne….. nog eens wat. Wat zijn dat voor woorden hier op het laatst???? Blowjob, butplug……..Shirley!! Hier lezen ook oma’s mee hoor LOLOLOLOLOLOL

  Groetjes,
  Inge

  PS: wij hadden ook een superdesuper dagje in Woudrichem!