vorderingen

Tegen de middag ging ik even snel langs ons nieuwe huis, kijken hoe het daar ging met de klustroepen, en bij het aan komen rijden zag ik al een grote wagen met ramen staan; de glaszetters waren volop bezig met de ramen met ventilatieroosters te plaatsen. Ze waren boven al klaar, hoorde ik er eentje tegen zijn maat roepen, die beneden samen met een andere maat de ramen uit de woonkamer aan het tillen waren. Dus ik liep naar boven om de roosters te bewonderen, heel netjes gedaan zag ik, en de schilder was er achteraan gegaan met zijn kwast en ook dat zag er keurig uit. Op onze slaapkamer zag ik dat er nog geen nieuw raam met rooster was gezet, en ook op mijn naaikamer ontbrak het, dus dacht ik dat ze deze gewoon waren vergeten te plaatsen, er stond nog zoveel glaswerk tegen hun wagen aan. Maar helaas, ze hadden het niet opgekregen voor die 2 kamers zei de glaszetter, en voegde er aan toe dat hij het wel vreemd had gevonden dat er 2 kamers zonder roosters waren. Hij nam de maten op en zou ze gelijk bestellen, dan waren ze er over 2 weken wel.

Toen ik tegen de avond weer ging kijken zag ik in mijn naaikamer al een ventilatierooster, dus hadden ze blijkbaar een raam op de wagen over het hoofd gezien.Nou_zeg Het is het raam links van het middelste raam, het rooster zit onopvallend bovenaan.

In de badkamer was het tegelwerk al weer een stukje verder Badkamer2 maar hij kan het niet afmaken omdat er niet genoeg strips zijn die de zijkanten van de tegels op hoeken en zo afdekken. Morgen gaat hij de wc betegelen denk ik, er stond een heteluchtkanon in te blazen.

En intussen wacht ik nog steeds op een telefoontje van de waterschade man. Nou ja, als het dat maar is, ik kan ondertussen was vouwen en zo, ook heel nuttig.