Vluchtgedrag en andere smoesjes

De strijk, de was, de badkamer, de keuken, de fibermail, de sportschool, de e-mails, alles riep om het hardst, en wat ga ik doen?
Lapjes sorteren en snijden, want dat moet ook gebeuren. Alleen niet zo nodig, maar het is wel leuker om te doen, ook al weet ik dat al het andere toch moet gebeuren, en zo sta ik om half 11 na de bee

overhemden te strijken en wasgoed te vouwen, om 11 uur spul voor de fibermail te zoeken, en om half 12 theezakjespapier op A4-tjes geplakt om de huisjespatronen te printen. Dit plakken moet met beleid gebeuren, anders krijg je problemen. En terwijl ik de plakbandjes los haal, en de patroontjes per huisje zit te knippen, lees ik ondertussen mijn e-mail in vogelvlucht door; ik zie nergens een hulproep, en dus kan ik zo lekker slapen.

De badkamer doe ik wel voordat ik ga douchen, en als ik aangekleed ben stofzuig ik mijn weg naar beneden, zo de keuken in, en zodra mijn ontbijt in de kamer staat, gooi ik een snelle dweil door de hal en keuken, en na het ontbijt doe ik nog snel de kamer. En tegen de tijd dat ik om 9 uur aanschuif op de bee bij Miranda, laat ik me graag bedienen, toe aan koffie en even uitrusten!
De sportschool komt wel na de middag. Geloven jullie ook in sprookjes?

0 gedachten over “Vluchtgedrag en andere smoesjes

 1. Jenni

  Ik geloof zeker in sprookjes…..ik verzin ze waar je bij staat 🙂 En vluchtgedrag? Vluchtgedrag is my middle name….

 2. Ineke Hulzebos

  Wat herkenbaar, zo gaat het meestal ook hier! Misschien hebben meer quiltsters hier ‘last’ van? Groetjes Ineke Hulzebos

 3. Jantine Urban

  Ja natuurlijk blijven we geloven in sprookjes, wat dacht je dan… enne… dat wegloop en ontkenningsgedrag komt me ERG bekend voor, hier nog eentje die er last van heeft…

 4. sylvia

  heeeeeeeeeeeel bekend!!!
  gelukkig het voorgaande blogje niet…….dat gaat me duidelijk beter af dan de no-no’s die zo klunzen!!! Vreselijk, maar ze bestaan………helaas soms ergerlijk, maar hier hilarisch!!
  groetjes