visite van 2 quiltnetters

Ik voelde me vandaag stukken beter dan gisteren, wel nog iets benauwd vanmorgen, maar dat zakte na een paar uur opzitten op bed beneden weer en toen ik dat maratongevoel niet meer had ben ik weer lekker aan de move gegaan. Beetje aankeutelen in de keuken, buiten wat kattendrollen (vers en minder vers) van het gras geschept. Nee niet gebukt maar met de grote schep zo achter de drol stekend de drol tussen de beplanting geschoten, wat best wel grappig was, want af en toe schoot-ie te ver en belande dan in stukken weer op het pad er achter, zodat het net leek of ik aan het golfen was LOL. Heb net als een slechte golfer ook heel wat plaggen gras verplaatst. Er zit nog geen GVB bij mij erin. Moet ik nog heel wat meer oefenen, maar kan ook aan het materiaal liggen Tegen de tijd dat ik mijn middagdutje na het eten ging doen voelde ik me eigenlijk gewoon als een ander mens, enkel een beetje moe. Maar ik sliep wel het moment dat mijn hoofd het kussen raakte. Om 2 uur werd ik wakker gemaakt door Perry, dat Henny en Els er waren, 2 dames van QuiltNed uit Almere. Dus ik eruit, en gauw naar beneden, want zo leuk, bezoek! Dikke zoenen, en koffie met slagroomtaart , een cadeautje van lekkere bad en douchespul, en toen kreeg ik wat uit een grote tas van heel veel quiltned-ers….de tranen schoten langs alle kanten uit mijn ogen en de rest van de aanwezigen deden volgens mij ook mee; dit had ik niet verwacht, een helemaal affe quilt, met aan 2 kanten vriendschapsblokjes vol goede wensen, allemaal bekende namen en mooie kleuren. Ik stond te bibberen van de emoties. "Deze quilt gaat elke keer mee naar het ziekenhuis als ik een chemokuur krijg", zei ik gelijk, "zeker weten". Henny had uren werk gestoken in het in elkaar zetten van de quilt, hij was met veel liefde en zo mooi doorgequilt door Maya Jansen op haar longarmquiltmachine (nou dames, daar kan je met gerust hart een heirloom naar toe sturen, hij is toppie gedaan!) Allemaal zonnebloemen met bladeren er tussen door. Links zit Henny, rechts zit Els Na precies een uur hier te zijn geweest stapten de dames alweer op, de tijd was omgevlogen! Net als nu, het is alweer tijd om de familie te mobiliseren met helpen in de keuken om voor het eten te zorgen.

0 gedachten over “visite van 2 quiltnetters

 1. inge

  hoi Shirley,
  blij dat jij blij bent!
  deze knuffelquilt is van alle quiltnedquilters, van ganser harte!
  groetjes uit Poperinge!
  Inge

 2. miet

  Hey shirley
  Had je niet gedacht he zo snel een echte kant en klare “quiltnedknuffelquilt” ! We hebben je goede vb gevolgd : de ” nog maar net begonnen en al af methode” :o)) Geniet maar van al die kleine “liefdesblokjes ”
  groetjes
  Miet
  Miet

 3. Josien

  Hoi Shirley, geweldig dat je er zo blij mee bent. Hopelijk maakt deze quilt je kuren een klein stukje makkelijker in de wetenschap dat er veel mensen zijn die aan je denken.

  Groetjes Josien

 4. nelleke

  Shirley ik hoop dat je met deze quilt van ons allemaal de droevige dagen makkelijker door komt.
  Heel veel sterkte
  groetjes Nelleke

 5. mieke49

  Hoi Meisje
  eindelijk kan ik reageren . Ik dacht als ik iest stuur denkt ze vast .
  Niks uit de lief en leed mand ?????
  puufffffffff
  geniet van alles met jou en het hele gezin
  sterkte he
  liefs en een dikke knuffel van Mieke49

 6. Adrie J.

  Wat een verrassing was dat hé? Ik denk dat we allemaal wel om een hoekje hadden willen kijken, toen jij die quilt kreeg! We zijn er allemaal onder de indruk van dat dit in zo’n korte tijd is gerealiseerd! Henny en Maya hebben een bereklus geleverd, hulde!!
  kruip lekker onder deze quilt als je behoefte hebt aan een knuffel van ons!
  liefs , Adrie J. 😛

 7. Katrien Pattyn

  Dag Shirley,
  dit was nog eens een verrassing hé,En dat deze quilt je door moeilijke momenten heen zal halen daar zijn we zeker van.Geniet van alle wensen die erop staan,je zult er wel een eindje zoet mee zijn.

  dikke knuffel Katrien

 8. Jeannette Kasbergen

  Lieve Shirley,

  Een quilt speciaal voor jou om te zeggen dat we allemaal van je houden en veel aan je denken.

  Liefs, Jeannette (Maaseik)

 9. WilmaB

  Een heleboel armen om je heen. Laat je maar lekker knuffelen. Het is je zóo gegund! Met hulde aan Henny en Maya voor het snelle en vele werk.
  WilmaB

 10. Maya

  Hoi Shirley,

  Ik ben blij dat je de quilt zo mooi vindt 🙂 Het was ook een heel bijzondere quilt om te quilten, er sprak zoveel warmte uit!
  Maya

 11. @nica

  Hoi Shirley,
  volgens mij is die knuffelquilt groot genoeg om heerlijk met Perry en de kids te delen 😉 een dikke knuffel voor jullie allemaal…

  groetjes @nica

 12. S.P.

  Hey Shirley!
  Dat had je zeker niet verwacht, he? Wees er zuinig mee met knuffelquilt die met zoveeel liefde is gemaakt voor jou en geniet er van, hoor! Wij houden allemaal van jou en jouw gezin als je dat maar weet. Henny en Maya hebben echt geweldig werk geleverd, hoor. We hebben samen enorm mee geotAlvast heel veel sterkte en hou je taai !!! Liefs van S.P.

 13. Letty

  Hoi Shirley,
  Fijn om te lezen dat je blij bent met de knuffelquilt, we hebben ons best gedaan om felle stofjes uit te zoeken he 😉
  Liefs, Letty