vette pech

Vanmorgen ging ik naar mijn ouders, even gezellig om de koffie en ook even kijken of ik ze een handje kon helpen in het huishouden, zo met de bbq a.s. zaterdag in het vooruitzicht was er vast genoeg te doen. Met een pijnlijke en moeizaam herstellende hand kan mijn moeder nog niet veel, maar tot mijn schrik zag ik 2 gekwetste ledematen, waar ze nog minder mee kan.

Gisteren was ze in de tuin gevallen en een scherf raakte haar goede arm, precies bij haar pols; wegens diepe snee en hevig bloeden (de stoep zat nog onder) moest het gehecht worden, en nu lijkt het net alsof ze zelfmoord heeft willen plegen op de juiste manier (dus de snee niet over de breedte maar over de lengterichting zetten). Ik mocht het drukverband er na de koffie afhalen, dikke hand, normale arm en daar tussen een schriele pols. Nou ja, schriel, dun. Het luchte in ieder geval op dat de druk er af was en een pleister de boel nu afdekte, hopelijk gaat het morgen weer wat beter; mijn vader is morgen jarig, visite, kaartjes en veel telefoontjes, helaas deze keer geen zelfgemaakte taart maar wel lekkere zelf gekochte taart! 15 

0 gedachten over “vette pech

  1. Guute

    Wat een pech voor je moeder: nu kan ze helemaal niet meer quilten. Gelukkige verjaardag voor je pa en een zalige barbecue en ook goed weer!