knaller

Vanmorgen stond ik op met een knaller van een hoofdpijn, ik had gedroomd dat ik een workshop aan het geven was en dat de dames allemaal vragen hadden waar ik geen zinnig antwoord op kon geven, en toen werden ze boos en wilden ze hun geld terug.  Cid_008f01c4fda2e3e8ca702101a8c0hp1 Een nachtmerrie van de eerste orde, dus moest ik even bijkomen met Desperate Housewives voor de geruststelling dat het allemaal veel erger en gecompliceerder kan.

Daarna een workshopquilt voor Heerle afgemaakt, en die is zo leuk geworden dat de meisjes een grote WOW lieten horen, hèhè, maar de foto kan ik niet showen dus moeten jullie me maar gewoon op mijn woord geloven. Ik ga er de machinale quiltworkshops/cursussen geven, en Janny doet de rest (handquilten ed) Dinsdag 23 september is de open dag op de Gareelweg 10, 4726 SW Heerle, telefoon: 06-22408560 , maar vanaf eind van deze week kan je de meeste workshopspullen bewonderen, ze is ’s middags open van 13.00 tot 18.00 uur. 

Nee, ik vind het niet gek dat ik nachtmerries heb over workshops, ik vind het dooodeng, maar gelijkertijd ook wel heel leuk om te doen, denk ik.

0 gedachten over “knaller

 1. mo

  Leuk hoor, een nieuwe uitdaging als quiltleidster.
  Hoe is het met susanne op school. Is ze al gewent?

 2. Kieny

  Succes met het lesgeven, het zal vast wel lukken. Mijn man had ook al zo’n soort droom de afgelopen week. Zijn colleges beginnen binnenkort weer en al geeft hij al jaren les die dromen zo aan het begin van een nieuw semester lijken er bij te horen.

 3. Jantine Urban

  Hi,

  ik begrijp je nachtmerries helemaal, maar je moet maar zo denken, beter in mijn droom dan in het echt;-)

  groeten Jantine

 4. ina

  hai Shirley,

  Leuk hoor, dat lesgeven, ik heb het ook vaak zo van ojee ojee wat nu ̩n: ik heb het ̩̩n keer gehad dat iemand haar geld terug wou / vreselijk Рmaar: nooit doen hoor, deze mevrouw had haar eigen materiaal niet in orde en gaf daar iedereen behalve zichtzelf de schuld van Рdus: nooit geld terug geven, hooguit reserveren voor een volgende les, wanner de cursiste er om wat voor reden dan ook echt niks aan kan doen.

  groetjes,
  ina.