verzamelen

n.a.v de link die Hilde in haar reactie op mijn vorige blog gaf ben ik even gaan zoeken naar hoarding, of hoarders, zoals mensen genoemd worden die verzamelwoede hebben. Het is niet leuk om te hebben, helemaal niet als je bij zo iemand in huis woont, en verbijsterend om naar te kijken;  Als je daar wilt helpen moet je van alle markten thuis zijn.

Nou, dan valt het bij mijn naaikamer nog wel mee.

0 gedachten over “verzamelen

 1. Henk

  “A pile of laundry from the 80’s….(?)”
  Ben blij dat je log geen geurtjes overbrengt… hihi…
  Ik was van plan om vandaag een beetje huishoudelijk bezig te zijn. Na deze filmpjes ebt de motivatie wel weg!

 2. Henk

  Ik kom voor mijn werk bij een cliënt waar het er net zo uitziet als in het eerste filmpje. Tracheostoma en zuurstof. Moet je steriel werken om besmetting te voorkomen…

 3. miranda sol

  Oohh, ook ik heb ze daar aan de andere kant van de plas gezien….en vele willen het niet eens weten. Werken 12 uur per dag en blijven kopen zonder te bedenken dat ze er eigenlijk geen plaats voor hebben…..en blijven beweren dat ze alles weten te liggen! Knuffel deze keer uit Bergen op Zoom van Miranda

 4. Mascha

  Ooh, Dan valt het met mij wel mee. Ha ha. Ik zou zo niet kunnen leven. Ik hou van opgeruimd en over zichtelijk maar dan wel dat er geleefd mag worden.
  Groetjes Mascha

 5. Margeeth

  Ik word altijd een beetje zeeziek van dit soort filmpjes. Hiertegen zijn de Hildes van deze wereld volgens mij niet opgewassen, het leger des heils heeft een dienst die de mensen letterlijk uit hun vuil en troep haalt.