Verslag 1e Kerstdag

1e kerstdag was wel heel speciaal, we waren zo blij dat papa/opa erbij was, en de verbazing was groot toen we zagen dat hij zelf achter het stuur zat toen ze aan kwamen rijden! Hij voelde zich prima, maar de wetenschap dat mijn broer 's avonds terug zou rijden was wel heel prettig.

Ik had de stoep en straat bij de parkeervakken 's morgens vroeg nog schoongemaakt, zodat men zonder benen te breken zouden aankomen.Photobucket Mijn ouders en broer waren er als eerste en we genoten samen van koffie met overheerlijke door mijn moeder gebakken tulband. Een klein uurtje later kwamen mijn broer, schoonzus en hun 3 dochters uit Zaandam, en het was een gekwebbel van jewelste, heel gezelllig allemaal. Mijn moeder showde haar Secret Santa cadeautjes van de Quiltkletsers lijst en ik ging ook op de foto met mijn cadeautjes, een keukenschort en bijpassende pannenlap.

Daarna met z'n allen naar buiten op de foto,Photobucket dat vergeten we elk jaar, maar nu dus niet. Zipje lag het grootste deel van de dag lekker on de veranda in het zonnetjePhotobucket en dat lag blijkbaar toch wel lekker, op zo'n spuitstuk.

We hebben de hele avond gesteengrilled en gegourmet, er was helaas weer veel te veel ingeslagen, en dus aten we er op de 2e dag ook nog goed van, en de rest ging in de diepvries. Toen iedereen weer huiswaarts keerde, was er net een weeralarm afgegeven voor de kustprovincies, en ik was blij toen we berichtjes van veilig aangekomen kregen van de visite. dat slaapt toch wel lekker hoor.

Hoewel, wij waren er om 4 uur alweer uit, Tim moest om kwart voor 5 naar een vriend gebracht worden waar het verzamelen was; de taxibus vertrok om 5 uur met 7 jongens naar Schiphol, het vliegtuig vertrok om 9 uur en om 11 uur kregen we een smsje dat hij veilig was aangekomen in Praag. De 30e vliegen ze weer terug. Als ik het zo schrijf, klinkt het gewoontjes, maar met de gladheid op 's lands wegen, het feit dat zoonlief met een Praagse prijsvechtersvliegtuig vloog en ons geen vluchtnummer voor de terugweg kon geven, maakte dat het een stressvolle ochtend was. Wacken all over again!