Kerstruil Blogdag

Jipppiee, vandaag mag ik de cadeautjes showen die ik met de kerstruil door Katrien georganiseerd heb ontvangen, en mijn santa was Berbel, die me gruwelijk verwende.

Dank je wel Berbel voor de schoten in de roos; de thee is al bijna op, de chocolaatjes hebben de eerste week niet eens overleefd, (het schattige mandje waar de engel is zit heb ik niet opgegeten), de ster hangt prachtig voor het raam in de hal, en het lapje mooie rode stof zit nog in de aaifase.  Die cd met muziek draai ik heel veel, ik ben niet de enige in huis die er van geniet, gelukkig, muziek van Ludovico Einaudi is tijdloos, en hier ben ik eigenlijk wel het allerblijdst mee, dat mag ik toch wel zeggen he?

Degene voor wie ik iets moois in elkaar mocht draaien was Anita en toenik haar weblog bezocht ommeer over haar te weten te komen, schrok ik toch wel, want deze dame doet aan alle mogelijk bedenkbare swaps mee! Hoe kan ik daar nog wat nieuws aan toevoegen. Maar ik ben er toch uitgekomen,PhotobucketPhotobucket het muisje zag ik bij Miranda in wording, en zij was zo lief om me het patroon te lenen, dat uit een Amerikaans tijdschrift kwam.

Photobucket de broche heb ik gemaakt volgens haar methode, en daarna een mooie gouden hart opgezet, en op de ahterkant van die speldjes met het hele lijmpistool vast gezet.

0 gedachten over “Kerstruil Blogdag

 1. Dorine

  Wat een mooie dingen heb je gekregen en ook weer gemaakt.
  Ik heb van de week ook even met die gevouwen hexagon ster zitten spelen.
  Het lukt!!!
  groetjes Dorine

 2. Lida

  Wat een leuke dingen maakte Berbel voor jou en jij maakte dus die leuke dingen die Anita kreeg! Ik wens je er veel plezier mee! Groetjes
  Lida