Veel weer

De jongens waren weer eens aan het ruzie maken, langs elkaar lopend mekaar een tik geven, een kattig weerwoord en achter elkaar aan rennen door de kamer, de haren vlogen in het rond en de bloemvaas op de grond moest het bijna ontzien. Buiten in de tuin spelen was geen optie, het was flink aan het regenen, en ook hun vriendjes lieten zich niet zien. Ik gooide wat balletjes op het speelkleed, maar na een korte blik en een schop tegen een bal, vonden ze elkaar pesten toch het leukst. En toen was ik het zat, ik schoof de pui open en joeg ze naar buiten: "Ga maar muizen jagen of zo, hup, naar buiten!", maar een paar minuten later stonden ze al weer met hun neusjes tegen het raam aan druppend van de regen naar binnen te kijken, en heel zielig miauwend. Ik zwichte voor het geplease van Zipje en Zopje en liet ze binnen, mijn benen nat van hun kopjes geven (hun manier van afdrogen) renden elk naar een ligplekje, likten uitgebreid hun achterwerk en sliepen.

Ze zijn af, de 2 quilttops voor de (hele jonge) dochters van Sandra de witte sashings van de ene quilt had ik te smal afgesneden, en dus werd het meer patchwork dan ik in gedachte had, maar uiteindelijk is het nog een plaatje geworden. They're finished at last, the 2 quilttops for Sandra's little girls. I had to add a piece to the white sashing after I found out they were too small, it became more patchwork I wished for, but in the end it looked good.

0 gedachten over “Veel weer

  1. Gert

    Heerlijk, dat verhaal van Zipje en Zopje. Herkenbaar ook: af en toe zijn Arnie en Sigmund net zo vervelend ^_^ Enne: mooie quilts heb je gemaakt, lekker kleurig.