Vader natuur

Elke dag maak ik even een rondje door de tuin, kijken wat er groeit en bloeit, en me verbazen over het tempo van de bamboe, super. En daar zag ik iets omhoog komen, mijn eerste ingeving was de politie te bellen, want het lijkt echt wel op een in Oranje stemming gekleurde piemel, die in fiere toestand tussen de blaadjes staat. Ze hebben het altijd over 'moeder natuur', maar dat klopt hier toch niet Look what I found in my garden, it looks like a penis, though the colour is a bit odd, but I was sure that I'd find a corps underneith the leaves when I scratching the surface with a stick. Alas, no exitement here, it's just father nature smelling at its worst (like rotting meat) Photobucket Ik schraapte de grond een beetje weg, een eindje van dit hevig stinkend lid, en hoopte stiekem verwachte eigenlijk wel een lichaam te vinden, maar nee, de politie kon wegblijven, he, verdorie. Na even te hebben gegoogled (stinkende zwam) ben ik er achter wat het is de Mutinus ravenelii, De Roze Stinkzwam. (of de Oranje Stinkzwam?) Volgens deze website is ie zeldzaam, dus ik zal er zuinig op zijn en elke dag een foto van nemen om te zien hoe het hem vergaat. Wel met dicht geknepen neus, want de stank is als dat van een rottende muis, of een rottende mol.

Leuk weetje: als vroeger de dames van stand zich opmaakten voor een boswandeling, dan gingen enkele mannen eerst het bos in, om alle op penis gelijkende zwammen weg te halen. De dames mochten eens op een idee komen… Nice to know: a long time ago, when the posh ladies wanted to take a walk in the woods, men would check first if there were any penis-looking fungus to be seen, and if so, they'd remove them. Very prudish.

Vanmorgen was het weer tijd voor mijn half-jaarlijkse controle bij de specialist, en weer was alles in orde! De specialist bleef maar grijnzen, hij vond mijn gewichtsverlies een hele knappe prestatie, en ook mijn fitte uitstraling (al die spierballen), joh, ik liep bijna naast mijn schoenen naar buiten. Nog 1x over een half jaar, en daarna hoef ik nog maar 1x per jaar terug komen, lekker hoor. Het blijft spannend, elke keer weer, dat monstertje in je achterhoofd dat zo vlak voor een controle weer zeurt…. ga weg monstertje, ik ben je meer dan zat.

This morning I went to the hospital for my bi-anual check-up, and all was well again. The oncologist was also very content to see I'd lost so much weight, and he was very generous with compliments.

Next is lovely music, and do you know this: Type "repeat" into a YouTube URL before the ".com" to watch it on repeat, and hit enter:

mooi muziek, en weten jullie hoe je op You tube een filmpje op herhaling kan zetten? Gewoon vlak voor de .com het woordje repeat intypen, en dan op enter drukken. Dus voor dit filmpje: http://www.youtuberepeat.com/watch/?v=-ZJDNSp1QJA

0 gedachten over “Vader natuur

 1. Renske

  Wat kan je het toch leuk vertellen over moeder natuur zijn wonderen. 😉 LOL
  Goed nieuws voor je, Gefeliciteerd!

 2. Aart Schinkel

  Het is nog steeds zo dat mannelijke delen niet voorkomen in reclame enz. vrouwen en borsten zijn de lokkertjes. Moet je eens kijken wat die voetballers grote wijde broeken aan hebben, ze werken op veel mensen wel erotiserend, maar je mag niets zien. En dan heb ik het nog niet over de canal parade straks in Augustus weer in Amsterdam. Er is al die jaren nog niets veranderd, maar geniet jij maar van je piemel in de tuin.
  http://quiltaart.blogspot.com

 3. Dorry

  die muziek van het filmpje is de soundtrack van Le fabuleux destin d’Amelie Poulain. (als je me het vraagt spreek ik het als een francaise uit) Echt zo mooi, heel frans geinspireerd.

  Dorry

 4. miranda sol

  Shirley, wat een super goed bericht vanuit het ziekenhuis….stiekem dacht ik het wel, want je bent zo lekker actief en ziet er goed uit …..mag je weer naast je schoenen lopen….maar zo weten we het weer zeker! Fijn meis, jij kan de wereld voorlopig weer helemaal aan.

 5. Jantine Urban

  Wat een zwammen…
  Wat heerlijk dat de controle weer goed was. En ik zag al op de foto’s dat het gewichtsverlies je prima staat! Zet ém op!