updeetjes

2 dingen die me al een hele week bezig houden, nou ja, in gedachten dan, en bij beiden vandaag weer een afronding cq mijlpaaltje. Allereerst de Lensquilt, het middenstuk is af en zit helemaal aan elkaar vast gestikt, een heidens karwei waarbij het tornmesje wel heel goed zijn gang mocht gaan. Nu hoop ik dat de omringende blokken lekker rap zullen gaan (ach, ik mag toch dromen?)

an update on the lensquilt, the midsection is now complete, all stitched together (by machine) and with nicely matching points. It took me a lot of ‘un-stitching’ before I was satisfied. I hope the other rows of blocks will be easier and faster. (Naaah, neither do I; just wishfull thinking)

Andere update is dat ik vanmorgen op controle bij de internist/oncoloog was, en hij zeer tevreden was; hij begon gelijk over dat-ie het goed kon zien dat mijn gewicht af was genomen- en niet alleen op papier- en vond dat ik er goed uitzag. Toen ik dit thuis vertelde vroeg Perry of hij zich zorgen moest maken over de chemie tussen de arts en mij. Nee hoor schat, no worries. Bloeduitslagen waren in orde, niks verontrustends op te zien, en ik mag over een half jaar weer terug komen. Tralala

the other update’s about my bi-annual visit to the oncologist, everything was okay and he complemented me on the weightloss and the way I looked, he was beaming and so was I when I told my hubby about this. He wondered if he should worry about this relationship. No worries mate. In juni I’ll be paying him another visit.

0 gedachten over “updeetjes

 1. Thea

  Gefeliciteerd met de goede berichten wat betreft je gezondheid!!!
  Enne…. je lensquilt wordt heel erg mooi. Ik ben er nog niet aan begonnen en word nu een beetje huiverig om er aan te beginnen, het schijnt toch wel een lastige te zijn?

 2. Shirley

  ’t is een pittige, maar doe het blokje voor blokje en je komt er wel! Kleine stiksteekjes, netjes werken en pas het teveel aan stof afknippen als je helemaal zeker van je naadtoeslag bent 😉

 3. Erica

  Gefeliciteerd met de goede uitslag Shirley. ’t Is toch iedere keer weer stressen hè, dat bezoek aan de oncoloog….

 4. miranda sol

  Pufffff, wat een zucht van verlichting zul je weer geslagen hebben. Kan me voorstellen dat je weer helemaal blij wordt van zulke goede berichten. Maar buiten zulke mooie berichten ook weer zo een mooi geheel alweer van dit gezichtbedriegend blok!!! Heb je op je postwall mijn berichtje gelezen? Want inmiddels is jou kadoke hier gearriveerd. Nogmaals super bedankt meid! Dikke knuffelt vanuit het koude Virginia

 5. Caroline

  Gefeliciteerd Shirley met het goede bericht. Je lensquilt wordt ook heel erg mooi, ik ben er ook aan begonnen en vind het best wel ingewikkeld.

 6. Guute

  Zalig nieuws voor de feestdagen!!!
  En je lensquilt zal prachtig worden! Deze wil ik ooit wel eens maken maar nu eerst verder met mijn antiekske…

 7. Jantine Urban

  Wat een heerlijk nieuws, gefeliciteerd meid! Enne, nu volhouden, dat wandelen met Perry, weet hij gelijk dat je nog graag tijd met hem doorbrengt!

 8. Femke

  Gefeliciteerd Shirley, lekker gevoel hè dat alles goed is. Ik heb ook net de uitslag van de scan, ik mag 4 maanden wegblijven. Ben ik ook al heel blij mee hoor.gr. Femke

 9. Marloes

  HI Shirley, beetje late reactie, maar wat een prettige controle is dat geweest! Gefeliciteerd, met de goede uitslag en met het verliezen van de pondjes!!