uniseks

Een paar weken geleden had ik in het winkelcentrum een lekkere warme rode fleesevest voor mezelf gekocht, heerlijk zacht voelde hij en dat de rest van de familie dit ook vond bleek wel omdat ik hem de meeste tijd kwijt was en hem dan aan het lijf van een der dochterliefs zag zitten, zelfs mijn wederhelft liep er af en toe mee weg. Zoonlief vond hem te rood om ermee gezien te worden, maar toen ik vanmiddag met een brul naar boven riep dat ik even vesten ging kopen, brulde hij terug of ik er ook eentje voor hem wilde kopen, en terwijl hij dit brulde brulden de dochters hun voorkeurskleuren door, de enige reden dat mijn ventje niks terug brulde kwam omdat hij de stad in was.

In de kledingwinkel liep ik gelijk naar het rek waar ik ze voor het laatst had zien hangen en er hingen nog precies 4 vesten, en gaan we het over toeval hebben? Het waren 2 in XL in donkerblauw, 1 L in lichtblauw voor de oudste en 1 S in het roze voor junior, en allevier precies in de gewenste kleuren, en dan ook nog eens de helft ‘goeiekoper’ dan ik er een paar weken geleden voor had betaald, dus 4 voor de prijs van 2, of 2 voor de prijs van 1. De winkelier deed zijn best met opvouwen, ondanks dat ik zei dat hij ze wel zo in de tassen mocht tjoepen. "Ik tjoep niks mevrouw, als ik ze opvouw krijg ik ze makkelijker in de tassen dan met tjoepen", zei hij lachend. Hij knipperde geeneens met zijn ogen toen ik "tjoepen" zei, is tjoepen dan zowaar een bestaand woord,of zijn er meer gekken zoals ik die creatief met woorden omgaan?

De vesten zijn aan en ik heb geen kind meer aan ze, heerlijk. Nu kan ik verder gaan met foto’s over zetten; ik heb gisteren bij een pc-winkel een externe hard drive gekocht (Toshiba in de reclame) met een capaciteit van 1 Tb (terrabite)572640  en Tim pieste bijna in zijn broek toen hij de doos zag, zoveel bites en dat voor een pc van zijn moeder. Ik heb al bijna alle foto’s erop gezet, ik moet er niet aan denken dat mijn pc zou crashen en alles verloren zou gaan! Nou kan een externe harde schijf ook crashen, maar dan moet je er wel heel gek mee doen. Het is werkelijk heel makkelijk in gebruik, net als een digi moet je hem inpluggen en na afloop via de pc eerst uit te schakelen weer loskoppelen, stelt niks voor. Ik denk dat ik ook een back-up ga maken voor alle andere dingen op mijn pc die ik niet kwijt wil raken.   

0 gedachten over “uniseks