twinkel

Als ik nu zo naar buiten kijk -het is bijna 5 uur in de middag en het begint al donker te worden- zie ik in de achtertuin van de buren van de buren kerstverlichting aan de pergola hangen, wat ziet dat er gezellig uit! Ik heb bij de Boerenbont van die ijspegels (op stokjes) gekocht, die waren vorig jaar uit onze voortuin gesloopt en vernield terug gevonden in de tuin van de overburen. Ik vond ze mooi en handig en heb er dus weer een snoer van gekocht. Morgen wil ik wat verlichting in de leiboompjes langs de voordeur hangen en misschien dat ik de pegelverlichting langs de oprit in de grond prik; de stratenmakers Henk en Jack zijn vandaag weer langsgeweest om de boel op te nemen en we horen snel van ze zei Henk. Ik heb er vannacht van gedroomd, dat ze zo mooi hadden gestraat en dat het later weer aan gort werd gereden omdat we vergeten waren door te geven dat het gras er ook uitgestoken had moeten worden. Gelukkig was ik thuis toen ze langskwamen en kon ik het grasverhaal -dat dit er ook uit moet voordat er gestraat wordt en of ze dit ook kunnen doen- op tijd doorgeven. Dromen zijn ook wel eens handig.

Margeeth dit lapje is inderdaad zelfgeverfd, door mijn moeder, mooi he. Ik heb ook eens een hele stapel tie&dye lappen van haar gekregen en heb hier een hele grote quilt van gemaakt.Wip_1 Zomers he.

Vanavond ga ik uit eten met de dames van de bee uit Heerle, heerlijk bij Osaka aan het buffet.

0 gedachten over “twinkel

  1. Annelies

    Leuk even op je log te zijn.
    Ik vind je tie and dye quilt erg leuk. Het doet me denken aan de tijd, best wel wat jaren geleden, dat ik met dit soort T-shirts aan liep.

  2. marlies

    GAAF die quilt! Ik zit hier helemaal te kwijlen , hij is echt helemaal super super super! Geef je mam een GROOT compliment voor al die mooie geverfde lappen!

    Marlies