Torrevieja

Gisteravond kwamen we terug gevlogen met Transavia naar Rotterdam na 6 dagen zon en zee gesnoven te hebben in Torrevieja. We huurden daar het appartement af van Jan& Cor, schitterend gewoon; van alle gemakken voorzien en ook een supermarkt er onder met er naast een cafetaria. Schitterende stranden net buiten Torrevieja en een heel fijn Chinees restaurant een paar straten van het appartement af maakten het luieren compleet.

Zee Even koud om er door te gaan maar dan was het zalig warm, zeggen ze.

Vlak bij het strand hebben we ’s avonds lekker gegeten, wel binnen omdat het heel erg begon te waaien en een beetje motregende.

We hadden de eerste dagen wat bewolkt en zelfs 1 dag wat regenachtig weer, maar de temperatuur lag steeds rond de 25ºC, de laatste dagen was het heel zonnig!

Verdwaald hier lijken we verdwaald maar dat is niet zo hoor….. een uur later vonden we het appartement terug. We hadden een rondje gelopen.

Ook zijn we in een dierenpark geweest, Safari nogwat….. maar goed, heel warm, beetje vochtig na motregen en dan kan je je de lucht er wel bij voorstellen. Maar het houdt je bezig he, Kiekeboeen je ziet nog eens wat. Of je wordt gezien.

Beestjes en zo zag de dierentuin er uit, beesten zaten achter eenvoudige hekken, je kon ze makkelijk aaien (alleen weerhield de stank van de vacht je wel tegen -goh, hoe weet ik dat ze stinken?-lang leve de snoetenpoetsers die ik altijd bij me heb) gelukkig voor ons zaten de panters beter ‘vast’.

0 gedachten over “Torrevieja