naar kapper geweest

Vanmorgen belde ik en had gelijk voor half 1 een kapperafspraak, lekker knippen en ook …blonderen! Evelien had het al een keer voorgesteld te laten doen nadat ik alle speelfilms en series van de harde schijf van de dvd recorder had gewist, dan kwam het niet meer als een verrassing als ik weer eens blunderde. Ach het is me al lang vergeven, vergeten nog niet.

Dus lekker bij de kapper, heel veel leuke reacties op mijn krullebol en dat ik er zo goed uitzag enzo. Carlo ging gelijk een kapster instructies geven wat betreft kamstrengen (met kam blondering aanbrengen), het mocht niet te veel op mijn achterhoofd vanwege het wafeltjes-krulstructuur; het zou er dan als een gevlekte pantervel uit komen te zien, of gestreept en dat willen we niet. Na het blonderen en wassen -o zalige massage en getut aan mijn hoofd met nog een crèmespoeling er door- ging Carlo aan de slag met de schaar, tondeuse en zelfs een scheermes (zo’n uitklapding), heerlijk! Nog een waxje erin, beetje droogföhnen, wat plukken aan plukken en klaar was ik. Als herboren stapte ik naar buiten, net half  3 en ik kon zonder haast naar huis want Suzanne zou bij een klasgenootje gaan spelen na schooltijd.

Op weg naar de parkeergarage passeerde ik de parfumeriezaak waar ze ook make-up spullen hebben, en ik herinnerde me dat ik een goede foundation wilde hebben. De huid in mijn gezicht ziet er echt heel vreemd uit rond mijn kin, beetje hobbeldebobbel met droge plekjes, mijn porieën zijn groter geworden en ik ben blijkbaar ook aan het puberen want ik heb elke dag wel op een andere plek weer een pukkeltje. Balen want ik had zo’n gave probleemloze huid van tevoren. Maar goed, overal is wel iets op te vinden en zo ook voor dit euvel. Een foundation die als-ie droog is een beetje poederachtig aanvoelt maar toch vochtinbrengend is.                                                                                      Jaja, ze kunnen het mooi vertellen maar ik wilde zien op mijn gezicht wat het deed en dus maakte het 5 maanden zwangere meisje me op. Ik moet zeggen, het zag er heel mooi egaal uit in mijn gezicht, maar wat een bleke ogen had ik nu, dus vroeg ik of ze een mooi bij mij passende oogschaduw en mascara had en of ze dat ook wilde opdoen bij me. Binnen 10 minuten zag ik er stralend opgetut uit, en omdat ik toch niet die 2 mooie grijze kleuren oogschaduw had en de mascara en het oogpotlood kocht ik alles wat ze op me had gesmeerd. De dagcrème die ze onder de foundation had gebruikt hoefde ik niet aan te schaffen, zoiets had ik nog wel thuis. Ik bedacht me dat ik dit eigelijk morgen had moeten doen, me zo laten optutten aangezien we morgenavond naar een verjaardagsfeest gaan. Maar ze had me mee laten kijken en uitgelegd hoe en wat en waarom, dus hoop ik dat ik het morgen ook zo kan doen.

Thuisgekomen kreeg ik allemaal complimenten van de kids, Evelien heeft gelijk mijn andere mascara gekregen waar ze al een tijdje naar zat te vissen. "Yooow vet zeg, hoe je er uit ziet mama," zei Tim die zijn beugelloze tanden bloot grijnsde (gisteren er uitgehaald en wat is-ie er blij om) en hij vroeg of ik een make-up moeder ging worden. (elk dag make-up op, ik weet het niet…)

Heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt naar mijn nieuwe look?

Foto 1 nam Evelien: "he, nou moet je niet praten mama."Koppie_2_1

nog een foto: "jeetje dat is een grote grijns." Koppie_1

"Nog eentje dan, wel een smile maar niet zo’n grote please."

Koppie_3

0 gedachten over “naar kapper geweest

 1. marloes

  Vet Gaaaaf zouden ze bij mij zeggen. Als je dichtbij mij had gewoond had ik graag het adres van je kapper willen hebben. Het is erg mooi geknipt. En je ziet er zo goed uit!!!!
  Ik wil je zowiezo mijn complimenten geven, je bent zo goed bezig, met je conditie, en met het gaan lesgeven.. Ben benieuwd hoe dat gaat. Wanneer is de eerste keer?
  groetjes
  Marloes

 2. Adrie

  Jeetje!!! Shirley, je kunt zo in de glamourbladen! LOL Nee, zonder gekheid, je ziet er prachtig uit zo en dat kapsel staat je ERG goed!!

  Super!

  groetjes, Adrie

 3. Shirley

  Marloes, wanneer de eerste les is moeten we nog bespreken. a.s. Maandag is het weer fitness en dan geef ik ze wat quiltbladen mee zodat ze enig idee hebben van waar ze aan beginnen, ik heb ook denk ik wel boeken met eenvoudige quilts om mee te beginnen als voorbeeld. begin november is het Stoffenspectakel hier in Roosendaal en dan zou het geen gek idee zijn om ze mee te nemen, stof inslaan voor hun eerste quilt.

  bedankt voor de complimenten dames, kapper van der Horst in Roosendaal is een hele goede, en Carlo knipt me al 15 jaar!

 4. Katrien

  hey Shirley,
  wat een mooi kapsel,je ziet er erg goed uit .wat een beetje makeup allemaal niet kan doen hé.
  Maar je straalt gewoon.

  groetjes Katrien

 5. Miet

  Waaaaaauuuuuuw Shirley zo super mooi !!! De foto met de grote grijns vind ik de max .Zeg zijn er ook al niet wat kilootjes af ? Je ziet er zo slank uit !
  Miet

 6. Yvonne

  Ooooooh en Aaaaaaaah!
  Prachtig gekapt kopje, maar de smiles doen het hem ook!

  Byeee
  Yvonne

 7. Risja

  Nou meid de complimenten.
  Je straalt helemaal.
  Dat heeft een mens af en toe echt nodig een optut beurtje.

  gr.Risja

 8. Patricia

  Shirley, wat een supermooi kapsel en geweldige foto’s. Je ziet er goed uit en dat verdien je ook.

  Groetjes van Patricia