top bijna af

Floating_small vanmorgen een half uurtje en vanmiddag 3 uur aan gewerkt (tussendoor koffie gedronken, wat gestreken, nieuws gekeken, dus ja, ik heb tussendoor echt wel gerust) en hier is hij dan. Vinden jullie van deze voorlopige opstelling? Stoffen zijn allemaal op de beige en zwarte (links van ieder blok) na van mijn moeders hand, mooi he?

Het gaat goed met me, beetje last van mijn handen vandaag die stijver aanvoelden dan normaal, vast van fitness van gisteren, ik heb geroeid! Voel je wel goed in je benen.

0 gedachten over “top bijna af

 1. Arja

  wow, die wordt mooi! ik krijg jeukende handen, maar laat ik eerst de kameleon en de draak afmaken 🙂
  wat zou er gebeuren als je alle streepjesstof dezelfde kant op liet wijzen? of kom ik daar te laat mee, omdat de stroken er al aan zitten?
  de opstelling is prima. komt er nog achtergrondkleur tussen, of gaan de blokken zo aan elkaar?

 2. Yvonne

  Prima opstelling! Dat zwevende verrast me iedere keer weer.
  Arja, je moet dringend komen bijlezen … hihi… je loopt wat achter en mist een boel hoor!