To bee or not to bee

That's the question, haha, hoe vaak is die woordgrap al gemaakt, ik vrees dat ik nu niet origineel ben. Maar goed, vanmiddag was de bee bij Julie, net een nachtje terug van een woeste bergvakantie in het hoge Italie, en nu al zo actief met een breiwerkje. Miranda was met haar zwart-witjes bezig aan de DJ en ik, ik zat heerlijk te hexen, eerst een stapel witjes weer maken, en wel 1 hele bloem aan de rij vast gezet. (de foto hieronder is gewoon smal, kop en schotel staan er net op)

Photobucket Het was heerlijk om buiten te zitten, aan de thee, koffie en oh-oh, die spritsen, dat wordt weer hard werken om hem eraf te krijgen!

Over een bee gesproken, hebben jullie ze wel eens als hieronder meegemaakt?

Photobucket En dan ook met die kleding zo aan, wat een droom, hoewel, als de onderbroeken van wol waren, kon dat flink kriebelen (weet ik van boekjes, niet uit ervaring, tenminste, als ik ze ooit heb gedragen, dan heb ik het verdrongen); en wat een mooi schilderij he, die zou ik best in de kamer willen hebben hangen, maar ik vrees dat de bruine dit niet kan trekken, dus doe ik het maar hiermee.

Photobucket

En verder, hebben jullie deze al gezien:

Photobucket

klik op de foto en je komt op hun website.

0 gedachten over “To bee or not to bee

 1. Heleen

  Geweldig dat oude tafereel. En dat meisje er onder is ook lief. Hier hadden we eerst een Bee en daar was de naam ,to bee or not tot bee van. Het is nu duidelijk not to bee want hij is opgeheven. Te weinig mensen en te weinig tijd. Ach dan lezen we gewoon Chiaverini’s boeken en dromen daar even bij weg.Hoe is het met je dresdens? Ik ga binnenkort er weer mee bezig.

 2. Els

  Mooie plaatjes heb je gevonden. Hier geen bee’s in de buurt, ik hou het bij de internet bee’s;)

 3. Inge Slaats

  Oohhh, wat een plaatje, dat plaatje. Ik zou er zo bij willen gaan zitten en dat schilderij zou ik ook wel willen hebben. Zouden ze daar geen poster van kunnen maken? Is natuurlijk niet echt, maar toch……
  Waar heb je dit gevonden trouwens? Gewoon in een boek (bestaat dat nog?) of toch Het Net????

  Doei, doei,
  Inge

  PS: gezellige foto van de bee, die spritsen, jammie, val ik ook voor……

 4. Chris

  Prachtige plaatjes!! Wat een sfeer! Ik vroeg me hetzelfde af als Inge: waar heb je die gevonden? Groetjes van mij.