In de stad

Vanmiddag was ik in de stad, ik wilde een bloemetje kopen maar liep eerst nog even de V&D in. Ik liep via de herenkledinghoek om op weg naar de roltrap wat rond te kijken, en zie een man en vrouw van middelbare leeftijd bij de rekken staan, zij kijkt boos en hij kijkt alsof hij er wat aan kan doen. 

 "Pas het nou maar gewoon hier even bij het rek.", hoor ik haar zeggen, en hij trekt zijn shirt over zijn hoofd uit, een blote buik komt tevoorschijn, best wel strak nog voor zijn leeftijd. En terwijl hij het shirt aan zijn vrouw geeft om het andere aan te trekken, loop ik langs en kan het niet laten om iets te zeggen. "En zo wordt het winkelen opeens wel heel leuk.", en ik kijk naar de blote mannenbuik; de neiging om kielekiele te doen kan ik gelukkig onderdrukken.  De vrouw werpt me een vernietigende blik toe, waarop ik liefjes terug glimlach, en de man weet niet hoe snel hij zich moet aankleden. Snel iets passen bij de kledingrekken zal hij nooit meer doen denk ik.

Photobucket

0 gedachten over “In de stad

 1. sylviawillemien

  haha, ik heb weer genoten van je verhalen!
  Moet je nu nog een keer naar de fysio??? Ik heb een keer in die banden aan die haak gehangen: doodeng en veel spierpijn als toetjes………blehhhhhh!!!
  leuk, een blote vent in een winkel: tref ik nou nooit!!!

 2. Lida

  Oh ik zie het voor me!! Mijn DP doet dat dus wel rustig en die heeft een flinke buik! Ik zou schateren als je bij hem zoiets flikte! Gaaf, groetjes
  Lida

 3. T.M.

  Hoi Shirley,

  Dank je wel voor je reaktie.
  Tot nu toe heb ik er verder nog niks meer mee gedaan want ik weet het even niet meer 🙁
  Haha het leven van een beginnende quiltster gaat niet over rozengeur.

  Ik ben benieuwd naar je tips, dus kom maar op.

  Bovenstaand berichtje zorgt wel overigens dat er een grote glimlach is gekomen hahaha.

  Groetjes
  Tertia

 4. Willeke

  HEERLIJK!!!!!!!!!!

  Blijf vooral zo reageren!
  Dat houdt nu juist de ‘sjeu’ er in

  Hartelijke groetjes en nu ik je gevonden heb, zet ik je ook bij mijn favo quiltblogjes.

  groetjes,