tijdgebrek

Zit ik de hele dag thuis druk bezig te wezen om beter te worden, kom ik nog tijd tekort om in mijn weblog te schrijven! Gisteren was ik het van plan, maar toen kreeg ik een tip van de webloghelpdesk hoe ik mijn logs van vorig jaar op de menu (beginpagina) van mijn weblog zichtbaar kon krijgen (ik was ze kwijt). Het is me gelukt, je kan ze per maand zien staan, veel fijner zo. Maar ik zat er zo een uurtje mee te pielen en mijn ogen hadden het toen wel weer gehad met achter de pc werken. Alsof de harde schijf bij mij vol zit of zo, ik ga dan meer fouten maken of neem niks meer op.

Vanmorgen naar het ziekenhuis voor het hartonderzoek, met radioactief spul ingespoten en dan op een harde tafel onder een camera 15 minuten heel stil liggen. En dan pas ga je kriebelende neus voelen, of een jeukende wenkbrauw, vreselijk als je niet mag krabben. Ik ben maar gauw afleiding gaan zoeken, ben mijn buikademhaling gaan tellen, bij 60 zoiets sliep ik bijna. Ik kwam helemaal rozig gekleurd terug in de wachtkamer (waar Perry ook bijna in slaap was gevallen) en na een 10 minuten kregen we te horen dat het goed was en dat we konden gaan. De uitslag krijgen we morgenmiddag te horen, zo spannend allemaal; ik heb bijna dezelfde knoop in mijn buik als toen we zaten te wachten op de uitslag van het ‘hersenvocht’ (ik kan nou verdorie toch niet op de naam komen). Is mijn hart wel of niet verzwakt door de chemo.

Morgenochtend lekker een paar overhemden strijken en dan ga ik nog een paar sportende kippen opstrijken (niet op de overhemden, Perry ziet me al aankomen), dan heb ik als ik niet wil hexen wat anders nog te doen in het ziekenhuis vrijdag, als ik mijn chemoshotje weer krijg.


hier valt Zipje bijna van ons bed af LOL


nog een oude foto van Perry en Tim die een fikkie aan het stoken zijn.

0 gedachten over “tijdgebrek

 1. Christíane

  Hoi Shirley,
  Ik duim voor een goede uitslag en wens je ondanks alles een leuke tijd met je chemo-metgezel.
  Groetjes
  Christiane

 2. @nica

  hopen op een goede uitslag, veel succes morgen, ik hoop dat de sportende kippen je leuke afleiding kunnen geven
  groetjes @nica

 3. katrien

  Dag Shirley,
  ook ik duim voor goede uitslagen,veel succes morgen met je volgende chemo.we denken aan je.

  dikke knuffel ;Katrien

 4. miet

  Zit hier volop te duimen voor een goede uitslag ik hoop het zo voor jou !
  Is het woord dat je zoekt niet : cerebraal vocht ?

  knuffies
  miet

 5. Wendy vd Kolk

  Hoi Shirley,
  Heel veel sucses vrijdag, dat alles weer heel voorspoedig gaat! Je weblog vindt ik een groot sucses….ik kijk iedere dag of er weer iets nieuws opstaat, zat gisteren gewoon te balen! (LOL)
  groetjes, Wendy vd K

 6. Cilia

  Shirley ik wens je succes vrijdag.
  De ct scan, hart en buik ehb ik vandaag ook gehad.
  Moet meer als een week wachten op uitslag met het oog op uitzaaiïngen. Ik hoop loos alarm natuurlijk