’t is er

J14 Om kwart over 8 stonden er al 2 mannen voor de deur op straat, en ze hadden 2 grote aanhangers vol met jacuzzi’s bij zich, het wachten was op de kraanwagen. Dit was voor mij de eerste keer dat ik zo’n gevaarte van dichtbij zag,  (toen hij zijn zijpoten uitzette was gelijk de doorgang van de weg geblokkeerd!) het opzetten was indrukwekkend. Vooral toen de kraan zelf helemaal uitvouwde, geen idee hoe hoog-ie was, maar de horizontale stellage was 30 meter lang.  Tuurlijk heb ik foto’s gemaakt, al was het maar om afleiding te hebben zodat ik niet teveel op de plantjes zat te letten. Vooral de riddersporen kregen het voor hun kiezen. Hier kan je alle foto’s bekijken.

J4 J9 J12

1½ uur later kwam er een ventje terug om de boel aan te sluiten, ze reden gelijk om 9 uur door naar het volgend adres, na eerst het kraantje van het bad  dicht te hebben gezet, want het water liep er net zo hard uit dan dat het er in liep ☺.J13

Helaas was de elektra niet goed doorgeschakeld achter het huisje en kon de monteur de jacuzzi niet aanzetten. 5 minuten na zijn vertrek kwam de electroboy en dus kan de jacuzziman morgen de boel adus nog verder installeren.  

Ik ben wel blij dat we voor een bekend merk (Artesian) hebben gekozen; een kennis van me had dezelfde avond een jacuzzi gekocht waar ze een actie van hadden in de zaak, en dat jacuzzibedrijf is dus failliet gegaan en nu zitten 9 kopers op een jacuzzi te wachten dat niet meer geleverd kan worden! Ze gaan er wel een mouw aan kunnen passen, maar niet meer voor de zomervakantie.

0 gedachten over “’t is er

 1. Henk

  ……is ie al op temperatuur? Dan komen we even dobberen, hihihi…….
  Complimenten voor de tuininrichting. Ziet er allemaal heel goed uit.
  Nou maar hopen dat het mooie weer weer terugkomt, (met af en toe een nachtelijk buitje voor al het groen) zodat jullie er in volle glorie van kunnen genieten.

 2. Yvonne aka sommeke

  De plantjes komen wel weer en nu genieten maar van de jacuzzi! Als ’t maar geen drummen gaat worden aan de deur … een ticket-automaatje zetten misschien? 😉

 3. Marie-Thérèse

  Ik weet niet wat drummen is, maar het ziet er allemaal heerlijk uit. Nu kun je je verspande schouders, die je ongetwijfeld van je laatste quiltaktie hebt overgehouden, heerlijk in de jacuzzie ontspannen :o)

 4. Yvonne aka sommeke

  Ha Marie-Thérèse, drummen … (netjes/minder netjes) in een rijtje aanschuiven tot het jouw beurt is. Vandaar de ticket-automaat!
  GenietZE Shirley!