ligt al op bed

Suus  Lattice_basket_3 Back

Quiltpatroon ik hoop dat het doorquiltpatroon duidelijk te zien is op de foto, ik heb gewoon krullen gemaakt van verschillende maten. Ik kijk graag hier voor ideetjes, hier zie je welke ik heb genomen, maar mijn krullen zijn iets voller en wisselend van formaat. Gewoon net hoe het uitkwam: geen ruimte voor een grote krul, dan maar een kleine…..

Ik ben vandaag er de hele dag zoet mee geweest, eindelijk is-ie klaar! Ja, eindelijk, want ik ben er al sinds Maart of zo aan bezig, tijdens het quiltweekend in Elst heb ik er al aan gewerkt. De achterkant kan ook als voorkant gebruikt worden mocht Suzanne dat willen. Ik wil hem morgen in de was doen, hij heeft zo vaak op de grond gelegen, en de katten hebben er regelmatig op geslapen. Gisteren ging Evelien er op zitten: "Wie doe ik na?", vroeg ze. "Zopje!", riepen Suzanne en ik gelijk. ☺

En nu ga ik ook naar bed, morgenochtend vroeg komen ze de jacuzzi brengen, hij wordt met een hoge kraan over het huis geteilt. Oe wat spannend! Jaja, ik zal foto’s maken.

0 gedachten over “ligt al op bed

  1. jacqueline w

    heel erg mooi is hij zeg!, snap best dat ze hem gelijk op bed wilde.