’t Gaat net,

Photobucket denkt de zwarte kat, "gekker moet het niet worden". Gisteren was de bee bij ons buiten onder de veranda, met zulk lekker weer ga je toch niet binnen zitten? In nog geen 3 uur tijd heb ik 2 bloemen afgekregen, eentje was op 2 blaadjes na al bijna klaar, en bloem 5, daar heb ik al een beginnetje aan gemaakt.

Photobucket Miranda kreeg haar zigzagrand af, op de hoekstukjes na, en ging daarna verder aan haar DJ.

En kijk eens in wat een moeilijk standje deze 2 vlinders zich tegen onze muur bevonden

Photobucket die lichte vlinder zat er al een hele dag, en toen ik tegen de avond langs liep, had hij een maatje gevonden. Mooi he, die harige voelsprieten. Ik heb alleen geen idee wat voor soort het is, zag op deze weblog wel iets dat er op leek, maar toch ook weer niet. Op vlindernet kan ik ze ook niet zo snel vinden, en zeker niet in dit standje, of zouden ze daar net als bij Photobucket over sensuur beschikken? (zie bij de onderste slideshow van deze blog)

Nagekomen bericht: nav mijn vraag kreeg ik antwoord van vlindernet.nl, dat het hier gaat om de meriansborstel,  van de donsvlinder familie.
zie hier.

0 gedachten over “’t Gaat net,

  1. Heleen

    Oh, je schiet zo flink op met je dresdens. Ik heb ze ook dinsdag weer opgepakt. Zal eerdaags even een update op mijn blog zetten. Lekker he zo’n Bee buiten. Was hier ook altijd genieten.

  2. Chris

    Leuk hoor die bloemen, zo vrolijk en passend bij het weer. Heerlijk werkje om op een bee en dan nog wel buiten, te doen. De AQ van Miranda wordt prachtig.
    Prachtige foto van die 2 vlinders, vooral door het contrast in kleur. Soms kom je ogen te kort!