Strak

Een paar dagen geleden kwamen tuinmannen om de leylandiihaag te snoeien, het was er dit jaar niet van gekomen, ik had zelf een poging gewaagd aan de zijkant hier bij de poort, maar de hoogte nekte me en na een halve meter gaf ik het al op. Deze man had er wel het juiste gereedschap voor, en de balans om zich staande te houden op een hoge trap.
82DB1BBA-0DD5-4497-9C22-7F6F9CFACEE5
Zijn knecht was er bij om alles op te ruimen, en wat deed die man zijn best.
960836F3-73E1-428E-8A48-6B1BC57DD34B
Een beetje teveel zijn best zag ik even later, toen hij bij de schommelbank wel erg lang stond te harken. Hij was de mulchlaag van stro (grasmaaisel) aan het verwijderen, ik liep er snel naar toe en zag dat de grond onder de heg al mooi schoon was. Op het grasveld lag een enorme hoop gras die hij op mijn verzoek weer mooi terug kon leggen, hij keek me verbaasd aan, zei “oké” en ging aan de slag; hij had al een kruiwagen vol in de aanhanger gegooid, zonde ?. Ik vind het niet erg als mensen het initiatief nemen, maar niet als het mijn tuin betreft  ? 

2 gedachten over “Strak

  1. Truus

    Dat is hier ook gebeurd toen de tuinman zei -ik haal hier de klimop van de schutting en de muur. Prima –alleen was ook ruim de helft van de Japanse anemonen weg en de vaste fuchsia….snik.
    Goed weekend
    groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.