Sssssssssssssss

Helemaal uitgeteld maar tevreden zit ik achter mijn pc dit te typen, het is vandaag allemaal met een sisser afgelopen; met Perry z’n Tomtom op de voorruit geplakt ging ik op weg, eerst de gymtas naar Suzanne brengen. Eer ik de straat uit was, was Tommy al van het raam geflikkert en bij de stoplichten mepte ik hem tegen het raam en dit heb ik nog 2 keer moeten herhalen, mijn humeur werd er niet beter van.

Toen ik weer wegreed bij Suus d’r vriendin hoopte ik dat ik niet voor Jan met de korte achternaam naar Zeeland zou rijden; ik had op een papiertje de inlogcode geschreven die ik 2 jaar geleden had gekregen bij de laatste update, en ik trok de stoute schoenen aan en na veel zoekwerk kreeg ik op het schermpje de vraag om de inlogcode te zien en toetste deze snel in. Groot was mijn opluchting toen ik daarna weer de normale kaart en routebeschrijving zag verschijnen, hoera! ik had 3 uur aan tijd en 100 euro aan een nieuwe cdrom bespaard, en dan heb ik het niet eens over de benzinekosten. Waarom ik nou het advies had gekregen om vooral geen oude code in te voeren, snap ik niet.

Suzanne’s pc doet het ook weer, er moest iets opnieuw geinstalleerd worden en om 7 uur kon ik hem ophalen, op de terugweg van Suzanne naar badminton brengen; de koffie smaakte me uitstekend toen ik moe maar tevreden in mijn luie stoel ging zitten, gelijk met een schootverwarming in de vorm van Zipje er bij.

Misschien morgen naar Rijswijk, ik hoor er goede geluiden over. Ik heb in ieder geval al een goede tas gevondenTas om mee te nemen, grote inhoud met veel vakken, de digi past er zelfs in! ☺

0 gedachten over “Sssssssssssssss

  1. Ada Maas

    Shirley wat een foto’s van Barcelona, ik heb net het boek uit Schaduw in de wind, schitterend.
    Wat een quilt en handwerkwinkeltjes heb je daar, wij willen ook nog naar Barcelona omdat ik het boek nu heb gelezen en omdat het zo’n mooie stad is.
    Gr. Ada