sportief

Dat zijn deze kippen zeker, ik heb gisteravond de ophangbies erop genaaid en hij hangt even nog in de gang Kleine_kip te pronken voordat hij naar boven gaat. Op de overloop fleurt hij de boel zeker op.

Het was echt afzien en ik was in no-time kletsnat van het zweten, wat was het daar warm! Tel daarbij ook nog de opvliegers bij op, gelukkig was ik niet de enige die hier last van had. Op het laatst lag ik op een bankje met een soort fietsstuur (maar dan breder en met 20 kg aan gewichten aan het eind van een katrol) in mijn handen die ik richting knieën moest trekken en dan bij het laatste stukje moest ik ook nog even mijn hoofd mee optillen. Was natuurlijk uitkijken dat ik terugkomend eerst mijn hoofd naar achteren bracht en dan pas met het stuur terug ging. Ik pufte en zweette maar het ging lekker en het tempo zat er goed in. Tot de fysiotherapeut zei dat ik best even mocht stoppen of rustiger aan kon doen.

"nee nee, als ik dat goddelijke lijf terug wil krijgen van voor de chemo, dan moet ik er goed tegenaan gaan."  Op dat moment was het juist stil (men zat uit te puffen) en iedereen hoorde het luid en duidelijk, en gelachen dat we hebben. Je moet het ook voor je zien: een vrouw van 44, maatje 48 met een strakke zwarte stretchy kniebroek en een dito bruin haltertopje, blubberbuikje, blubberbillen.

Toen ik naar huis reed leek het alsof ik uit mijn lichaam was getreden, zo moe was ik. Maar na het douchen voelde ik me zo fel en fit, zal wel van de adrenaline zijn gekomen. Nu voelen mijn armen en benen als lood, mijn gewrichten lijken wel te gloeien, terwijl ik daar tijdens het trainen geen last van had. Ik heb nog geen moment stil gezeten; durfde ik niet want dan zou ik niet meer omhoog komen en er moest nog gekookt worden en zo. Nu is alles klaar, de vaatwasser draait alweer en de was hangt ook al en nu mag ik crashen met een mok thee.

0 gedachten over “sportief

  1. Wilma

    Erg leuk die kippen!! Heb ze zelf in de computer opgeslagen…misschien ooit!!

    Wat heb jij een boel meegemaakt zeg!! Het gaat dus wel weer de goede kant op…