snoep en klompen

Gisteren heb ik 10 snoepzakken gekocht waar grote snoepdingen in zaten,Halloween zodat ik vanavond een schaal vol lekkers kan uitdelen aan de kinderen die langs komen.  En allemaal vanwege halloween.Heks10 Suzanne gaat als heks, what else? Ik heb gelukkig nog een hekserig gewaad weten te redden uit de garagebox, lang leve het synthetische. Hij zat vol met schimmelplekken en stonk een uur in de wind, maar na een 60° was en extra veel wasverzachter gebruikt te hebben is hij helemaal schoon geworden.

Vanmorgen vroeg stond ik al bij de garage om mijn auto weg te brengen voor APK en tevens de dode vissen uit de airco te laten halen, want de putlucht die daar vanaf kwam was niet gezond meer. Toen ik uit de auto stapte en naar binnen liep viel me op dat ik vergeten was mijn schoenen aan te doen. Wat een bak, ik liep op mijn pantoffels Crocs tenminste, zo noem ik mijn legergroene crocs met schapenwolvoering. Ze zitten zo lekker dat je niet merkt dat je wat aan je voeten hebt, maar ze geven toch genoeg stevigheid. Ik heb ze nou bijna een week, die bloemen bovenop de mijne, die doen het hem he. En dan met nette jas aan in een showroom van een autozaak staan, je wordt gelijk heel serieus genomen.

En ondanks de drukte (auto wegbrengen, mijn neus laten zien op de bee, heksenjurk uit de garagebox gehaald en gewassen, huis geinspecteerd -de vloer is gerepareerd- ) is het me ook nog gelukt iets quilterigs te doen. S16_1 leuk he, ik zou er zo een hele muur vol van willen maken, maar moet mijn prioriteiten even goed in de gaten houden.

0 gedachten over “snoep en klompen

  1. Miet

    mmmmmmmm zou ook wel eens een grabbeltje willen doen in die schaal :o)Wat een leuke blikjes heb je weer gemaakt ! Met stash of met nieuwkes ?

    hai Miet
    allemaal stukjes uit de voorraad, oa stroken die al voorgesneden lagen, over van vorige projekten.
    Shirley