Snel dan

Opeens zat ik weer op m’n blogspot blog, bij weblog kon ik niks posten, heel bizar, maar recht uit bed nog even kijken en hoera, ik zie het publiceren knopje weer, dus snel dan…

Photobucket

Gistermiddag was ik bij Rituals, ik merkte afgelopen weekend bij mijn dochters op, hoe lekker zacht hun huid aanvoelden na een scrub-beurt gevolgd door een maskertje, en dacht: “dat wil ik ook”. (keep on dreaming girl)    De verkoopster, een dame op hakjes kwam me al kirrend en rinkelend van de juwelen tegemoet, toen ik de winkel binnen liep, recht op de rij scrubcremes afstappend. Nog voordat zij haar riedeltje aan aansmeertechnieken had kunnen afdraaien, stond ik al bij de toonbank met mijn pot, en ik hoorde haar hakjes al tikkend mijn kant op komen.

Het was een andere verkoopster dan de vorige keer, en ze keek van de pot naar mijn gezicht, en zei toen dat het me vast heel erg goed zou bevallen: “Uw huid voelt fris en schoon aan na afloop, want deze crème schubt zonder problemen alle dode huidcellen weg”, en hierbij keek ze naar mijn gezicht alsof er lappen vol dood materiaal aan hing. Ik keek langs haar heen in de spiegel achter haar, en zag dat het best wel meeviel, met mijn kletsnatte haren langs mijn gezicht, geen dood weefsel te zien; oké, ik kon wel wat kleur gebruiken, maar zo beschilderd als bij de verkoopster, dat hoefde ook weer niet.

Met het inpakken bleef ze steeds met haar kunstnagels achter het lint hangen, en met de 2e poging lukte het haar het plakbandje vast te krijgen, zonder dat ze met haar nagel door het papier heen boorde; gruwels, ik wil er even niet aan denken hoe haar onderlijf er uit ziet, als ze klaar is op de wc met afvegen, haar billen moeten toch vol krassen zitten? Hoe pak je trouwens wcpapier vast, met zulke nagels, of wikkel je het om je hand? Nee, ik wil het trouwens niet weten, sommige zaken hoef ik niet te visualiseren, daar ga ik alleen maar van dromen.

Photobucket

Als jullie dit lezen zit ik vast al in Amsterdam, lekker Birdblocks onveilig maken met Joke, en ook binnen wippen bij H&W, een kroegentocht doen, lekker hapje eten ergens, en diep zuchtend op de weegschaal ’s avonds bij de DDC zeggen: “Nou zeg, nee, ik snap er niks van.”

Photobucket

0 gedachten over “Snel dan

 1. Marga

  Hoe voelt het huidje nou? en lekkere “kroegentocht” gehad? Nog veel ingeslagen?
  Hoop lol gehad, vast en zeker.

  Groetjes,
  Marga♥

 2. Else

  Lekker hoor op de vroege ochtend, poep onder nagels verhalen (lol) Heel veel plezier in de stad, en met de weegschaal komt het vast goed!! Gewoon wat langer doorlopen, fijne dag in de stad knuffel Else

 3. Merel

  Hè, lekker dan jij wilt het niet visualiseren, maar vervolgens stop je het bij ons allemaal in ons hoofd LOL!

  Het was gezellig!

  Groetjes, Merel

 4. Inge Slaats

  Behalve het veegverhaal klinkt alles helemaal leuk LOL
  Lekker zo’n dagje in Amsterdam, heb ik ook wel weer eens zin in.
  En? fijne zachte wangetjes???

 5. PetraM

  Wat een heerlijk verhaal is dit weer en ik hoop dat je een enorm leuke en gezellige dag in Amsterdam hebt gehad.