Smaken verschillen

Over smaak valt niet te twisten, wat de een prachtig vindt, bezorgt een ander de rillingen. Maar soms is iets niet je smaak aan de oren, maar kan je het wel waarderen vanwege het kunststige, ik bedoel, dit doe je ze niet na:

 

uh, en ja, ik vind het toevallig wel erg mooi, ook het origineel van Rammstein; soms pik je wat op van je kinderen he, it rubs off. Hahaha, je zult toch maar in de wacht gezet worden op de telefoon en je krijgt dan dit te horen, ik denk dat de wachtende rij voor je lekker kort zal zijn. Of zittend in de wachtkamer bij de tandarts, je hoort dan in ieder geval niet het boren en slurpen in de behandelkamers.

Aaah, om toch even de zenuwen van mijn ouders -die deze blog ook lezen- te kalmeren even deze nog geven:

0 gedachten over “Smaken verschillen

 1. Shirley

  En voor wie het bovenste filmpje niet kan afspelen: ga even naar youtube.com en type Viva Vox Choir, Du hast (a cappella) in.

 2. Aart

  Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik in de wachtkamer zat bij de tandarts en toen kwam Henk Elsink uit de luidspreker met zijn conference over de tandarts, met alle geluiden die uit de behandelkamer kwamen.
  http://quiltaart.blogspot.com

 3. miranda

  Bedoel je mijn Jack Shirley, die me morgen naar Antwerpen moet brengen….jammer dat je verhinderd ben. Veel plezier jij daar!