Even tanken, ben zo terug

het zal je maar overkomen, sta je lekker op het gemakje bezine te tanken, een lekker geestdodende bezigheid waarbij je de gedachten even kan laten gaan, "wat gaan we eten vandaag?" of "Hoe zal ik die quilt doorquilten deze keer." of "Sh.., is het al zo laat!" , en dan ben je klaar, je draait de dop er op en … nou ja, kijk maar wat er dan gebeurd:

de bestuurder die achter het stuur van die witte wagen zat, dacht vast "Shiiiiit, ik moet hier niet af, de volgende inrit moet ik hebben." Te laat.

En kijk hier eens wat mooi

Als het filmpje niet werkt, kan je hier klikken

0 gedachten over “Even tanken, ben zo terug

 1. Heleen

  Tis wat!Hij zal maar op je auto vallen!En dat andere filmpje is ook leuk. Kun je goed zien dat je met simpele blokken toch oneindig veel kan doen. Blijft leuk.

 2. Kathinca

  Hij kwam ook met een rotgang aanrijden maar dat detail nagelaten … Wat ik nu een beetje raar vind is dat niemand een helpende hand geeft. Ze kijken alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

 3. Else

  Nou ja, niet te geloven! En er is helemaal niemand die opkijkt??? Die quilt eronder is ook VRESELIJK leuk. Fijn weekend, knuffel Else

 4. Ada

  Inderdaad, niemand die die mensen helpt om uit de auto te komen, of te kijken of ze soms gewond zijn! Vreemd.
  Ada

 5. Dorien

  Wat een geweldig filmpje Shirley, ik heb het al 4 keer bekeken, zo mooi. Hoe krijg je het toch altijd gevonden? Groetjes van Dorien

 6. Shirley

  @ Dorien, het eerste filmpje vond ik na een tip van zoon, die via een forum getipt was. Het tweede filmpje werd getipt op de Quiltkletsers lijst.

 7. Elly L

  Ik dacht dat die auto eerst nog achteruit reed vanwege ontploffingsgevaar, maar hij rijdt gewoon weg.

  En het is net alsof die ander zegt: oh zo parkeert hij altijd, niet opletten….