smaak

De hele dag weer zo’n vieze smaak in mijn mond, niet te filmen. En het enige wat die smaak even kan verdringen heeft veel Kcal, nl chocolade. Mijn chocolaatjes van Valentijnsdag zijn al op en nou ben ik aan de doos met bonbons van Perry begonnen. Vooral waar een mintvulling in zit doen het goed, smaken net als After Eights. De misterieblokjes schieten al aardig op, mama zit al op 8 stuks, terwijl ik pas vanavond op gang kwam met mijnhexagons. Het naait ook lastig als je steeds chocolade moet pakken. Wat ik zo jammer vind aan chocolade is dat het zo snel op is. Eigenlijk zouden ze lekker langzaam moeten smelten in je mond, net als een zuurbal. kennen jullie deze quilt nog? Had ik gemaakt voor de stichting die quilts geven aan kinderen die het heel moeilijk hebben. Ik kreeg gisteren een mailtje van de organisatie dat deze Dikkie Dik quilt naar een klein meisje van 8 gaat; haar moeder is ernstig ziek, slechte prognose. Ik ben blij dat hij heel goed terecht komt, het meisje is gek op katten en op oranje. De katten zijn heel aaibaar, gemaakt van een soort fluweel.

30/3 kreeg ik een e-mail met het bericht dat de moeder van dit meisje was overleden, bakken met tranen vloeiden er bij mij.

0 gedachten over “smaak

 1. inge

  hoi Shirley,
  wat tof dat die ‘dikkie dik’ quilt zo’n goeie bestemming krijgt, het meisje zal er zich echt in kunnen koesteren.
  vele groetjes
  Inge

 2. Hermie

  bij dat berichtje heb je denk ik nog wel even een traantje weggepinkt,een fijn gevoel toch dat de quilt zo goed terecht komt.