Sloppy

Vandaag naar mijn ouders op bezoek geweest; mijn broer -die vandaag jarig is- was er ook, en zo konden we hem na jaren weer eens persoonlijk feliciteren (is meestal de hort op), en ook om de GDO quilt af te geven,Photobucket ze was er heel blij mee. Ik heb de takkertjes eruit gehaald met het takkertjesverwijderding van mijn moeder (ik zal de mijne zo wel vinden, nu ik hem niet meer nodig heb), en ontdekte dat ik vergeten was de ophangsleuf na het afbiezen verder vast te zetten, sloppy! Dus heeft mijn moeder nog wat te doen, de komende dagen, nou ja, geen hond die ziet of het met draad of met spelden vast zit, dus niets moet. Ze had een heerlijke zuurkool-ovenschotel gemaakt, en dat was -behalve slank eten- ook een voedzame maaltijd, mmm, met jus getrokken van een sudderlapje dat de hele middag op stond, het rook heerlijk in huis.PhotobucketZie hier wat een schattig ovenschaaltje,gelukkig was er meer, veel meer.

0 gedachten over “Sloppy

 1. linda Cuvelier

  Hmmm, ik ruik de zuurkool tot hier. Lekker. De GDO quilt ziet er zeer mooi uit. Zelfs na al je problemen .
  Kustgroetjes,

 2. miranda sol

  Hosjepietje, daar is het vanavond echt wel weer voor! Lekker zuurkoolschoteltje….en je moedertjes quilt heb ik in het echt mogen aanschouwen…..I just LOVE it!!!!!!Fijne zondag

 3. Elly L

  Wat is die quilt toch prachtig geworden
  Ik heb ook nog steeds een quilt hangen waar de ophangsleuf met spelden vastzit. Oeps, toch maar een keer vastzetten. Maar je vergeet het gewoon. Het hangt toch goed….
  groetjes Elly

 4. Berna

  Zuurkool….. mag het nog even wachten? Lekker hoor maar nog even niet. Wel gezellig weer zo’n dagje. En mams blij met de DGO aan de wand. Fijn toch?