slopen en verkopen

De keuken van ons nieuwe huis heb ik gisteravond op Marktplaats gezet en gelijk kregen we al e-mailtjes en telefoontjes van gegadigden. Vanmorgen met een stel ter plekke gaan kijken en binnen een kwartier was hij verkocht en morgen komen ze hem ophalen. Lekker hoor, zo snel al.

Gisteravond was ik ook even in ons nieuwe huis, en zag dat de keuken toen al gedemonteerd was en in de garage was neergezet. Gelukkig had ik in de advertentie dit al vermeld als mogelijkheid. B1_2 Wat een ravage in de keuken, ik schrok er van.B2_2 En vanmorgen hadden ze er nog meer in gesloopt, het muurtje, de groene palen en het raam naast de deur richting bijkeuken zijn er nu ook uit, net als de vloertegels.

Boven hadden ze een gat in de muur gemaakt tussen de badkamer en Perry’s werkkamer, B4_1 alle muren en vloeren zijn gestript. In 2 slaapkamers zweven de muren, gewoon los van de vloer vanwege ws werking van de vloerverwarming. Ze zijn aan het nadenken of dit gewoon gerepareerd kan worden, of dat er 2 nieuwe muren gemetseld moeten worden!

Kennen jullie de film ‘The Moneypit’ met Shelley Long en Tom Hanks? Is eigenlijk verplichte kost voordat iemand het woordje ‘verbouwen’ in de mond neemt.

0 gedachten over “slopen en verkopen