koffieleut

Gisteren (of eergisteren) ging het bij Oprah oa over koffiedrinken; er was een enquete gehouden onder de aanwezige bezoekers van de show en er was 1 vrouw die bovenaan stond wat betreft de hoeveelheid kopjes koffie dat ze per dag naar binnen gooide. Of ze even naar voren wilden komen.

Een superslanke vrouw huppelde al joelend, zwaaiend en klappend naar Oprah toe. Ze stuiterde haast van de hoeveelheid cafeïne in haar bloed, zo leek het. Oprah vroeg de vrouw hoeveel koffie ze per dag dronk, en ik ging er even voor zitten; Amerika kennende zou hier wel eens een idioot hoog getal uit rollen. Het publiek hield ook zijn adem in en toen kwam haar antwoord: 4. Ze durfde zomaar aan een miljoenenpubliek toe te geven dat ze wel 4 kopjes koffie per dag dronk, en het ge-aaah en ge-oeeeh was niet van de lucht. Hoe kreeg ze het voor mekaar zag je de dames denken.

Ik stond op om nog een kopje koffie te zetten, wat een watjes zeg, daar in Amerika. 4 kopjes koffie, dan beginnen we hier net op gang te komen ☺ Moderator_1

0 gedachten over “koffieleut

 1. Hendrika

  Funny…Ik drink er ook 4 maar die van mij zijn mokken. Als ik Senseo maak dan heb ik kleine kopjes die me moeder vast zelfs nog groot zou vinden.

  Groetjes,
  Hendrika

 2. Marjon

  Slappe thee zal ze bedoelen, Amerikanen kunnen geen koffiezetten. Geen wonder dat ze er niet meer dan 4 per dag durven te nemen, niet te pruimen.

 3. Hendrika

  Marjon,
  Mijn kennissen griezelen altijd van mij koffie en ik probeer het toch minder sterk te maken.

  Hendrika in TX