slideshow

100 foto’s van mijn quilts, ik ben aan het experimenteren, wilde het in de zijkant zetten, maar dan zie je afgekapte foto’s, jammer. 100 photo’s of the quilts I made, I made many more but the slideshow only accepted 100.

0 gedachten over “slideshow

 1. miranda sol

  Indrukwekkend hoor!!!!!Wat een prestatie, ben dan ook zwaar onder de indruk, maar een vraagje….waar laat je ze allemaal? Of zijn de meeste verkocht/weggegeven? Hugs from Virginia

 2. Shirley

  @ zijbalk breder maken kan mits ik een kolom laat wegvallen, even geen optie. KOm ik nog wel uit.

  @ ik mocht niet meer dan 100 foto’s in een slideshow zetten, dus staat er nog lang niet alles in! Als je links op de foto quilts klikt, kom je in een andere quilt-foto-album van me.

  @ goede vraag, waar laat ik alles. Nou, er zitten kleine en grote quilts bij die ik cadeau heb gedaan, voor speciale gelegenheden en ook enkele droomdekens (bv dikkie dik en die fel gekleurde rondjes op elkaar in een blok). Verder liggen op elk bed in huis toch wel een quilt of 2, 3, en alle muren hangen vol in huis, daar waar geen direct zonlicht komt. Verkopen doe ik (nog) niet.

 3. Anita deR

  Shirley wat heb je toch een mooie quilts gemaakt. Grappig om ze zo te zien.Die van die leuke kat is helemaal om te kwijlen en wat knap gequilt uit de vrije hand.