Sinterklaasje

Vandaag mochten we eindelijk zien waar iedereen aan had gewerkt afgelopen week (weken), liters behangplak en meters kippengaas zijn er doorgejaagd, als mede ook de nodige rollen tapen en stapels krantenpapier. Maar het resultaat mocht er wezen! Suzanne had voor Tim een geweldig hoofd gemaakt van een figuur uit War of Warcraft, (ik word vanzelf gecorrigeerd als ik het mis heb), Evelien had voor mij een kat nagemaakt van Jim Shore, Tim had voor Perry een reuzesigaret gemaakt, Perry had voor Evelien een Eiffeltoren gemaakt (nou ja, ik heb hem gemaakt, Perry heeft hem opgeleukt), en ik heb voor Suzanne een onderbeen in verband gemaakt. We hadden ook allemaal gedichten erbij zitten, de een wat langer dan de ander, het was soms ontroerend, we moesten ze allemaal hardop voorlezen. En iedereen was in z'n nopjes met de gekregen cadeautjes, er was moeite voor gedaan, en dat is zo leuk!

Ik ben enorm verwend, de 4 beeldjes van Jim Shore passen in elkaar als russische popjes, zo grappig met dat ene schrikachtig kijkend muisje. De Kerstman en Rudolf als kalender-beeldjes, voor op de tv kast, een kerstmannetje die kruidig geurt, een sneeuwpopkaars, 2 chocoladeletters en een Tiramisu-chocoladeblok voor in de hete melk (van de Tuinen, en lekker dat-ie was!).  En er zit nog een boek aan te komen voor mij, de levering was helaas niet op tijd. Geeft niks, ik heb nog wat om naar uit te kijken volgende week of zo ☺ Evelien wist te vertellen dat in Quiltshop Leur de Jim Shore beeldjes in de uitverkoop gaan, is dit een uitstapje waard? Dacht het wel.

PhotobucketPhotobucket

<a href="http://s26.photobucket.com/albums/c101/Zipjezopje/nov%202010/?action=view&amp;current=050.jpg" target="_blank"><img src="http://i26.photobucket.com/albums/c101/Zipjezopje/nov%202010/050.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

Het was een hele gezellige zondag, en ik ga er lekker nog een tijdje van nagenieten!

0 gedachten over “Sinterklaasje

  1. Renske

    Wat zijn jullie allemaal creatief bezig geweest en wat goed allemaal en zo leuk. Echt ouderwets sinterklaas vieren is dit. Leuk en gezellig. Wat zijn jullie heerlijk verwend. Toppie hoor! De katten en muis zijn mooi trouwens.

  2. Else

    Eindelijk fff bijgelezen, das was een gezellige Sinterklaas in huize Zipje en Zopje mooie surprises zijn er gemaakt en leuke kadootjes heb jij gehad! En meis wat een GOED nieuws heb je gehad vorige week SUPER gefeliciteerd. Dikke knuffels, Else