Show&Tell

Vaste prik op de zaterdagavond tijdens het quiltweekend, dames die nog snel even naar hun kamer lopen om een quilt op te halen om te kunnen showen, altijd leuk. De opwinding van “wat heeft iedereen afgemaakt afgelopen jaar”, hangt dan verwachtingsvol in de lucht; meestal klinken de eerst aaaah’s al tijdens (of nog voordat) de quilt uit de tas wordt gehaald. Een aaaah van “Ze heeft hem bij zich” hoorde ik toen ik mijn stitcheriequilt ‘My Home or Yours’ liet zien,
2017-10-07 20.10.09-1
ik had hem al een paar keer meegenomen als losse blokjes, en ik ben ook best wel trots op het eindresultaat. Alleen zag ik met het hooghouden dat de ophangsleufjes nog op hun plaats worden gehouden door speldjes, oeps. Mooi werkje om tijdens een bee te doen, ze met de hand vastnaaien. Wil je meer foto’s van deze quilt in wording zien, ga dan op mijn blog naar categorieën, klik op het pijltje er achter en dan kan je naar beneden scrollen naar My Home or Yours, en dan kom je op een pagina met allemaal blogjes hierover. 
De quilt waar ik op het vorig quiltweekend aan was begonnen
IMG_5647
had ik ook bij me, Tim had hem van zijn bed gehaald; hij was net gewassen dus ging hij zo in de auto mee.

Er zijn teveel foto’s om los in de blog te zetten, dus zien jullie hier weer de slideshow
Show&tell QW'17
of als je er op klikt (dus niet alleen met de muis er boven gaan staan maar ook er op klikt) kom je in het album, voor als je een foto wilt downloaden of groter bekijken.

Na afloop van de voorstelling liepen veel dames nog langs de dame met de quilt die we van dichterbij wilden bekijken of meer van wilde weten, soms was de dame met haar quilt ook op stap; gelukkig was de ruimte ook weer niet zo groot dat de zoektocht lang duurde. Zoveel mooie quilts die je niet allemaal zelf kan maken, dus is het wel fijn dat je ze even mag aaien. 

2 gedachten over “Show&Tell

Reacties zijn gesloten.